Συνάντηση για νέα έργα στο Νότιο Πήλιο

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της ,  στην Περιφερειακή Ενότητα, ο Δήμαρχος κ. Φορτού...
Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στην Περιφερειακή Ενότητα, ο Δήμαρχος κ. Φορτούνας και οι αντιδήμαρχοι Νοτίου Πηλίου, όπου συζητήθηκαν τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενοχρονικό διάστημα, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιπεριφερειάρχης τους ενημέρωσε ότι άμεσα και μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουνε, ξεκινούν τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, ζητώντας παράλληλα από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους να προχωρήσουνε σε καταγραφή των αναγκών του Επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου, προκειμένου να συνδιαμορφωθούν τα έργα, κάτι που ήδη έχουν κάνει οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, προκειμένου να τις υποβάλλουν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Τους γνωστοποίησε ότι στο πλαίσιο των τεχνικών εργασιών, θα γίνουν και εργασίες οδοσήμανσης, αλλά και τοποθέτησης στηθαίων στα σημεία που έχουν κριθεί επικίνδυνα.

 

Επίσης η κ. Κολυνδρίνη τους ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για τον καθαρισμό των ρεμάτων, θα γίνουν εργασίες καθαρισμού ρείθρων, εργασίες για την κοπή χόρτων, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας, εργασίες που γίνονται από την Περιφέρεια κάθε χρόνο, καθιστώντας έτσι πιο ασφαλές το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο.

 

Από την πλευρά τους, τόσο ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, όσο και οι Αντιδήμαρχοι έθεσαν το πρόβλημα του υδρευτικού δικτύου, πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας και τις έντονες βροχοπτώσεις, με την Αντιπεριφερειάρχη να τους επισημαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσουνε σε σύνταξη μελέτης και αν δεν υπάρχει από το Δήμο η δυνατότητα χρηματοδότησης, τότε θα το κάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αποδείχθηκε στην πράξη, για ακόμη μια φορά, η αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων, με την Αντιπεριφερειάρχη να υπογραμμίζει ιδιαίτερα ότι η Περιφέρεια επιθυμεί την συνεργασία με όλους, προκειμένου από κοινού να επιδιώκεται η ένταξη, δημοπράτηση και εκτέλεση έργων, προς όφελος των πολιτών και των ανθρώπινων κοινοτήτων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7258804736802311949

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item