Η πρώτη ομιλία του Μπέου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου ύστερα από την επιστροφή του

Επέστεψε στη θέση του Δημάρχου ο Αχιλλέας Μπέος και σήμερα παρίσταται στο πλευρό του Γ. Μουλά στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβ...


Επέστεψε στη θέση του Δημάρχου ο Αχιλλέας Μπέος και σήμερα παρίσταται στο πλευρό του Γ. Μουλά στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου για την καύση του RDF.
Παίροντας τον λόγο για πρώτη φορά επισήμως μετά από καιρό ο κ. Μπέος είπε:
"Δε θα αναφερθώ στα προσωπικά μου ζητήματα. Συζητάμε ένα σημαντικό θέμα. Ευτυχώς οι πολίτες θα ενημερωθούν για την αλήθεια. Η δημοτική αρχή θα πάρει αποφάσεις με γνώμονα το καλό της πόλης και των πολιτών. Πρέπει να πούμε αλήθειες. Η δική μας παράταξη σεβόμενοι τους απλούς πολίτες θα θέσουμε στους άξονες που έχει υποχρέωση η δημοτική αρχή και επ αυτού θα συζητήσουμε. Θέλω να τηρηθεί όποια νόμιμη διαδικασία προβλέπεται και να δοθεί ο λόγος σε όσους προβλέπεται από τον νόμο, αλλά και πολίτες που θέλουν να θέσουν ερωτήματα να καταγραφούν και να συζητήσουμε επί θεμάτων που ο Δήμος Βόλου μπορεί να πάρει αποφάσεις και να δρομολογήσει εξελίξεις. Θα κριθούμε όλοι για τις αποφάσεις που παίρνουμε σε αυτή την πόλη. Επιστημονικά να συζητήσουμε τα δεδομένα και να δούμε ποιο είναι το συμφέρον της πόλης και ποια γραμμή θα κρατήσει η πόλη σε ότι αφορά το εργοστάσιο επεξεργασίας σκουπιδιών. Στις 20 του μήνα στην ημερίδα με τους επιστήμονες και πριν και μετά να συζητήσουμε το μέλλον της πόλης και τι θελουμε να κάνουμε. Να γνωρίζετε οτι υπάρχει ημερομηνία κατά την οποία όλοι οι δήμοι πρέπει να συμμορφωθούν για την επεξεργασία σκουπιδιών. Σε ότι αφορά την ΑΓΕΤ, εγώ δεν είμαι ούτε μέτοχος ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θα πάρω το μέρος της. Άλλοι είχαν άμεση σχέση με την ΑΓΕΤ και επαφές τόσα χρόνια. "
Στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα ξανά το δελτίο τύπου με τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΑΓΕΤ στην αρχή της θητείας του, όπως και με τις διοικήσεις άλλων βιομηχανιών. 
Στη συνέχεια ο κ. Μπέος υπενθύμισε ότι έχει καταθέσει το Μάρτιο του 2017 μήνυση εναντίον της ΑΓΕΤ για το αν τηρούνται οι προϋποθέσεις και για τους ελέγχους που υφίσταται η ΑΓΕΤ.
"Πως να κάνουν άλλοι μήνυση, αφού ήταν συνεργάτες της ΑΓΕΤ."
"Εμείς λέμε αλήθεια στον κόσμο και όχι ψέματα. Και θα κριθούμε το 2019 από εσάς. Αρκετά η παραπληροφόρηση και τα ψέματα. Εδώ αποφασίζει η πλειοψηφία, όχι οι μειοψηφίες" συνέχισε. 
Ο κ. Μπέος πρότεινε διαπαραταξιακή επιτροπή για να πάει στο Υπουργείο και να διαμηνύσει ότι στον Βόλο δε θέλουμε να λειτουργεί η ΑΓΕΤ με RDF και πετ κοκ λέγοντας:
"Ας έρθουν τα πολιτικά κοπρόσκυλα, οι υπηρέτες του συστήματος, να το ψηφίσουν. Να δούμε σε αυτή την Επιτροπή ποιοι θα συμμετέχουν για να πέσουν οι μάσκες. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα συμμετέχει".

Related

ΒΟΛΟΣ 9086944247961847096

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item