Μάχη με το χρόνο στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού Αϊ – Γιάννη

Κορυφαία προτεραιότητα είναι για τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου η αποκατάσταση της παραλιακής οδού στον Αϊ- Γιάννη, για αυτό και...


Κορυφαία προτεραιότητα είναι για τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου η αποκατάσταση της παραλιακής οδού στον Αϊ- Γιάννη, για αυτό και συντονίζει τις ενέργειες για την ταχύτερη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Συνεργεία της αναδόχου εταιρίας ολοκλήρωσαν την απομάκρυνση των κατεστραμμένων δομικών υλικών και προετοίμασαν τον χώρο για την εγκατάσταση του ειδικού μηχανήματος έμπηξης πασσάλων προσεχώς, όπως προβλέπεται από τη μελέτη.
Παράλληλα, τεχνικά συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) και του ΟΤΕ, προχωρούν με προγραμματισμένες κινήσεις στην αποκατάσταση των δικτύων τους στο σημείο ώστε το έργο να παραδοθεί στο σύνολό του, με νέα υπόγεια δίκτυα τα οποία θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των επαγγελματιών και των κατοίκων της περιοχής.
«Στη μάχη με το χρόνο που δίνουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες ζημιές που προξένησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έχουμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας τα τεχνικά συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, όπως και του ΟΤΕ» δήλωσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης και συνεχίζει:
«Καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών στα δίκτυα, πέτυχαν να περιοριστούν τα προβλήματα και να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις στην τουριστική και αγροτική οικονομία της περιοχής.
Μας στήριξαν με συνεργεία από τον Βόλο αλλά και τοπικά και παραμένουν σημαντικοί αρωγοί στη μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουμε την κανονικότητα στον Δήμο μας.
Τους ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουν με την ίδια διάθεση προσφοράς και υψηλό αίσθημα της αποστολής τους να βρίσκονται δίπλα μας.»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3291744309739981288

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item