Ενημέρωση με sms από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Νηλείας

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλειας «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», εδώ στο Νότιο Πήλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσει τη...


Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλειας «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», εδώ στο Νότιο Πήλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσει την έναρξη της λειτουργίας του πρωτοποριακού κέντρου ενημέρωσης μέσω μηνυμάτων –SMS- σε όλες τις συσκευές κινητών τηλεφώνων .
Η νέα μας υπηρεσία , είναι εντελώς δωρεάν , και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας , καθώς και στους κατοίκους , επισκέπτες , τουρίστες του χωριού μας.
Στην πρώτη φάση είναι μόνο στα ελληνικά 
Τους ενημερώνει σε «ζωντανό» χρόνο στέλνοντας τους  μηνύματα – sms ,για όλα τα δρώμενα του χωριού μας στον  Άγιο Γεώργιο Νηλειας !!
Πολιτιστικές - αθλητικές εκδηλώσεις ,συναυλίες , φεστιβάλ, και κάθε μορφή ανακοινώσεων του συλλόγου μας . Ακόμα τους ενημερώνει για κάθε ακραίο καιρικό φαινόμενο που προβλέπεται να συμβεί στο χωριό μας σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία!!
Και όλα αυτά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ , χωρίς συνδρομή , χωρίς χρεώσεις , χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με internet και χρέωση δεδομένων. Το κόστος αποστολής , επιβαρύνει τον σύλλογο μας και μόνο !
Απλά στέλνει ο ενδιαφερόμενος  την λέξη «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο 6943931336, για μια και μόνο φορά ,για να καταγραφεί στην υπηρεσία μας ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του και να ξεκινήσει η ενημέρωση του .Αν για τον οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσει δεν έχει πάρα να στείλει την λέξη «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» στον ίδιο  αριθμό τηλεφώνου.
Εγγραφείτε και εσείς , στείλτε «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο 6943931336 και απολαύστε τα προνομία της νέας μας υπηρεσίας !! 

Του  ΝΕΟΥ κέντρου ενημέρωσης ,μέσω μηνυμάτων, του συλλόγου μας !!

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5531100073207363067

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item