Απάντηση του Δήμου Βόλου στο ΚΚΕ για το θέμα της μονάδας παραγωγής SRF

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου απαντά στις επικρίσεις του ΚΚΕ για τη μονάδα δημιουργίας SRF αλλά και για την καύση απορριμμάτων από τη...


Με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου απαντά στις επικρίσεις του ΚΚΕ για τη μονάδα δημιουργίας SRF αλλά και για την καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ.
«Η πλήρως αναιτιολόγητη και συνεπώς άδικη και εν πολλοίς ύποπτη «επίθεση» κατά του Δήμου Βόλου σχετικά με δήθεν ευθύνες για την χρήση συγκεκριμένου τύπου καυσίμου από την ΑΓΕΤ συνεχίστηκε, και αυτή τη φορά την σκυτάλη πήραν από τους διάφορους επαγγελματίες σωτήρες του περιβάλλοντος τα στελέχη του ΚΚΕ, που στα πλαίσια της…επανάστασης είθισται να επιδίδονται σε ρεσιτάλ λαϊκισμού, ανευθυνότητας και δημαγωγίας.
Για πολλοστή φορά ξεκαθαρίζουμε ότι με βάση την υπάρχουσα Νομοθεσία ο Δήμος Βόλου ουδεμία αρμοδιότητα ή δυνατότητα παρέμβασης έχει για την ΑΓΕΤ. Την μεν άδεια εκδίδει η Κυβέρνηση (υπουργείο Περιβάλλοντος), τους δε ελέγχους ασκεί η Περιφέρεια. Τελεία και παύλα.
Εμείς εκφράσαμε την πλήρη αντίθεσή μας στην χρήση των συγκεκριμένων τύπων καυσίμων, έχουμε εκδηλώσει – με συγκεκριμένες ενέργειες – την πρόθεσή μας να συναντηθούμε με τον αρμόδιο υπουργό για να του αναπτύξουμε τις θέσεις μας και είμαστε εν αναμονή απαντήσεων και συνεπώς κάθε κατηγορία, σκιά ή υπόνοια εις βάρος μας είναι πρόδηλο ότι δεν οφείλεται σε ευήθεια, άγνοια ή παραπλάνηση, αλλά σε σκοπιμότητα, ιδιοτέλεια και κακοήθεια.
Ιδιαίτερα δε σε ό,τι αφορά τους «ζωηρούς», εσχάτως, επαναστάτες του ΚΚΕ, που με επιτυχία συνεχίζουν να κρατούν το κόμμα του λαού σαν μια πριβέ λέσχη, με τα προνόμια των μελών της, μια επισήμανση: Δεν δεχόμαστε μαθήματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθησίας από εκείνους που το Πάσχα του 1986, περίπου τέτοιες μέρες, έτρωγαν δημόσια άπλυτα μαρούλια και προέτρεπαν στην κατανάλωση κατσικίσιου γάλακτος, αντιδρώντας στην παγκόσμια επίθεση του…ιμπεριαλισμού κατά της «μάνας» ΕΣΣΔ με αφορμή την τραγωδία του Τσερνομπίλ. Επιτέλους και η γραφικότητα έχει τα όριά της και αν κάποιοι έφαγαν μαρούλια, οι υπόλοιποι δεν τρώμε σανό.
Κλείνοντας τονίζουμε ότι όσοι πραγματικά επιθυμούν μια οριστική λύση στο πρόβλημα της αέριας ρύπανσης, μπορούν να συστρατευθούν με τις προσπάθειες της Δημοτικής μας Αρχής, που με ειλικρίνεια, εντιμότητα προθέσεων, χωρίς κραυγές και μεθοδεύσεις, επιζητεί το διάλογο και την εύρεση των βέλτιστων δυνατών λύσεων για την κοινωνία. Οι κομματικές ασκήσεις, οι διάφορου τύπου υστερίες και οι προσωπικές πολιτικές, και μάλιστα από κόμματα και πρόσωπα που εντάχθηκαν και υπηρέτησαν με διάφορους τρόπους το σύστημα που κατέστρεψε τη χώρα, δεν μας αφορούν.

Related

ΒΟΛΟΣ 6310324275632835370

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item