Διπλασιασμός των εξαγωγών για την ΕΨΑ το πρώτο τρίμηνο του 2018

Εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν οι εξαγωγές της ΕΨΑ στο Α’ τρίμηνο του 2018. Οι πωλήσεις στο εξωτερικό αυξήθηκαν περισσότερο από 100% σε...


Εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν οι εξαγωγές της ΕΨΑ στο Α’ τρίμηνο του 2018. Οι πωλήσεις στο εξωτερικό αυξήθηκαν περισσότερο από 100% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017. Σημαντική ώθηση έδωσαν 3 νέες αγορές, αποδέκτες των αναψυκτικών της εταιρίας: Ισραήλ, Κατάρ και Μπαχρέιν. Συνολικά, η εταιρεία εξάγει σε 28 χώρες, μεταφέροντας την ελληνική υπεροχή και την παράδοση μίλια μακριά.
Η μοναδική συνταγή της Λεμονάδας, η απίθανη γεύση της Πορτοκαλάδας, μαζί με πολλές ακόμη δροσερές επιλογές (bio, Σαγκουίνι, Pink Lemonade, Iced Tea, κ.λπ.), ταξιδεύουν σε όλον τον πλανήτη. Σκοπός της ΕΨΑ είναι η ανάπτυξη, με έμφαση στην καινοτομία και στο ελληνικό στοιχείο.

Παρά την αυξανόμενη ζήτηση, λόγω της εξαγωγικής δραστηριότητας, η παραγωγή της ΕΨΑ γίνεται εξ’ ολοκλήρου στην Αγριά Βόλου, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή ποιότητα των αναψυκτικών της και τη γευστική τους ανωτερότητα, με σεβασμό στον καταναλωτή.

Related

ΒΟΛΟΣ 535545781112585614

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item