730 αρνιά μοίρασε ο Αχιλλέας Μπέος με τις αντιμισθίες που δεν εισέπραξε (εικόνες)

Επτακόσια τριάντα αρνιά και κατσίκια μοίρασε σήμερα ο Δήμος Βόλου σε οικογένειες οικονομικά αδύναμων πολιτών. Η διανομή έγινε από τον δή...


Επτακόσια τριάντα αρνιά και κατσίκια μοίρασε σήμερα ο Δήμος Βόλου σε οικογένειες οικονομικά αδύναμων πολιτών. Η διανομή έγινε από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης πλειοψηφίας.
Ο κ. Μπέος δήλωσε κατά τη διάρκεια της διανομής:
"Όπως είχα δεσμευτεί τα μισά χρήματα από τις αντιμισθίες μου, που παρακρατούνταν όσο διαρκούσε η άδικη απόφαση να τεθώ σε αργία, αμέσως μετά τη δικαίωσή μου θα τα διέθετα σε συμπολίτες μου που έχουν ανάγκη. Σήμερα, λοιπόν, κρατώντας όπως πάντα το λόγο μου, με τα χρήματα αυτά ο Δήμος Βόλου, που του τα δώρισα για τον σκοπό αυτό, προσέφερε σε 730 οικογένειες οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας τον πασχαλινό οβελία, δίνοντας ταυτόχρονα μια μικρή νότα χαράς και ανακούφισης. Ευχήθηκα από την καρδιά μου του χρόνου να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης που να χρειάζεται την αρωγή μας. Αν όμως χρειαστεί να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε εδώ. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!"

Δείτε εικόνες:


Related

Sticky 3358516522204814612

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item