"Τέλος στην καύση σκουπιδιών βάζουν ΑΓΕΤ και Δήμος"

Σοκ και δέος προκαλεί η μεταστροφή των αποφάσεων της ΑΓΕΤ και του Δήμου Βόλου. Μετά τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε την Παρασκευή η ...


Σοκ και δέος προκαλεί η μεταστροφή των αποφάσεων της ΑΓΕΤ και του Δήμου Βόλου. Μετά τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε την Παρασκευή η ημερίδα-φιάσκο της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ, η εταιρεία αποφάσισε να βάλει τέλος στην καύση σκουπιδιών και πετκοκ συγκλονισμένη από την αποφασιστικότητα των πολιτών και των φορέων που αντιδρούν. Πληροφορίες λένε ότι μπροστά μπήκε το σωματείο της ΑΓΕΤ που βροντοφώναξε «Φτάνει πια! Η υγεία των Βολιωτών πάνω από τα κέρδη των Ελβετών!». Η εταιρεία διεμήνυσε ότι πλέον θα καίει μόνο αποξηραμένα πέταλα χρυσανθέμων τα οποία θα έρχονται από την Ιταλία μόνο με σχεδίες σεβόμενοι το περιβάλλον.
Ο Δήμος Βόλου κατάλαβε ότι θα μείνει άνευ αντικειμένου το εργοστάσιο που σχεδιάζει και έσπευσε να αποσύρει την πρόταση κατασκευής του και να αναγγείλει την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ στην οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων και στην αντιμετώπιση της αέριας ρύπανσης. Παράλληλα ο Δήμαρχος άρχισε να σπέρνει χρυσάνθεμα σε κάθε παρτέρι του Δήμου για να συναγωνιστεί τους Ιταλούς προμηθευτές της ΑΓΕΤ. Προς τιμήν του δήλωσε ότι «προτεραιότητά του είναι η επιθυμία της τοπικής κοινωνίας και η πραγμάτωση του οράματος να γίνει ο Βόλος Μονακό και όχι Μαρόκο, όπως σχεδίαζαν οι Γαλλοελβετοί».
Ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλος δηλώνοντας μετανοιωμένος ξανακάνει δεύτερη κυβίστηση, κοινώς κωλοτούμπα, και τάσσεται ξανά κατά της καύσης ανακαλώντας την άδεια που έχει δώσει στην ΑΓΕΤ. Πλέον θα συμμετέχει ενεργά σε κάθε δράση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου. Μάλιστα από αύριο Δευτέρα θα έρθει στο Βόλο όπου θα παραμείνει μέχρι το Πάσχα για να συνδράμει στη φύτευση των χρυσανθέμων μαζί με άλλα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών εκφράζει την ικανοποίησή της με την εξέλιξη της υπόθεσης, που αποτελεί ουσιαστικά τη νίκη του αγώνα της και ευχαριστεί τους βουλευτές Μαγνησίας που συνέβαλαν με την ξεκάθαρη στάση τους.
Όλα τα παραπάνω είναι το πρωταπριλιάτικο ψέμα με το οποίο επέλεξαν να  τιμήσουν τη μέρα τα μέλη της Επιτροπή αγώνα πολιτών κατά της καύσης RDF. 

Related

ΒΟΛΟΣ 5399463253572879537

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item