ΔΕΥΑΜΒ: Μην πληρώνετε προσωρινά τους λογαριασμούς (βίντεο)

Να μην πληρώνουν τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε από τους πολίτες του Βόλου ο πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης λόγω της δικα...


Να μην πληρώνουν τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε από τους πολίτες του Βόλου ο πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης λόγω της δικαστικής αντιπαράθεσης με την ΕΡΓΗΛ και του προβλήματος που έχει προκύψει με τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Η περίοδος χάριτος ενδεχομένως να είναι μικρή ενώ τόνισε ότι κανείς δεν θα πρέπει να αγχώνεται για την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού. Ακόμα και να λήξει, δεν θα γίνει καμία διακοπή υδροδότησης.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο της δικαστικής αντιπαράθεσης οι Βολιώτες δε θα πληρώνουν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του νερού και της αποχέτευσης, ενώ αυτό θα γίνει όταν και αν η εταιρεία επιστρέψει στην κανονικότητα.
Κανένα πρόβλημα δε θα παρουσιαστεί και στις ενδεχόμενες βλάβες, όπως σημείωσε ο κ. Σαββάκης, μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, αφού οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους και θα αμοίβονται.

Δείτε το βίντεο:Related

Sticky 2018024409572463303

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item