Η Θάλεια Στάχτου ξανά στο τιμόνι του Συλ. Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Επανεξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας η Θάλεια Στάχτου. Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της προηγού...


Επανεξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας η Θάλεια Στάχτου. Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της προηγούμενης εβδομάδας συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του έχει ως εξής:
Στάχτου Θάλεια: Πρόεδρος
Μαγιάκος Γιώργος : Γραμματέας
Αίγλη Καραμανλή: Ταμίας
Τζουρβατζής Αποστόλης: Α Αντιπρόεδρος
Μπιντάκας Γιώργος: Αναπληρωτής Γραμματέας
Μπιρμπίλης Κώστας : Αναπληρωτής Ταμίας
Η ανακοίνωση
Οι εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου μας ολοκληρώθηκαν. Όπως κάθε φορά θα δώσουμε αναλυτική εκτίμηση των αποτελεσμάτων τις επόμενες μέρες, με την ανάλογη σοβαρότητα και αφού κατακαθίσει ο <<κουρνιαχτός>>.
Όμως πρέπει να δηλώσουμε ότι:
Το πρώτο μήνυμα των συναδέλφων μας είναι η μαζικότητα και η ενότητα. Μαζική συμμετοχή αναγνώρισης του δικού τους σωματείου και ενότητα στην αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων, παρά τις διαφορετικές γνώμες, δυναμώνοντας, όχι διασπώντας, δίνοντας δύναμη στη δύναμή τους.
Το δεύτερο, σεβόμαστε απολύτως το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας των μελών μας, που προέκυψε μέσα από άψογες, αδιάβλητες, δημοκρατικές διαδικασίες. Είχαμε οριακές αλλά σαφείς πλειοψηφίες και στις τρείς κάλπες – Σύλλογος, ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδία- για την παράταξή μας από 2 έως και 15 ψήφους ,μπροστά σε κάθε περίπτωση. Αυτό δίνει, για πρώτη φορά, δυνατότητα στην παράταξή μας να διοικήσει απερίσπαστη, καθώς έχει πλέον 6 από τις 11 έδρες του Συμβουλίου, 7 από τους 13 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία και 22 από τους 43 αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ.
Το τρίτο, συγκροτήσαμε το Διοικητικό Συμβούλιο με βάση το νόμιμο αποτέλεσμα των εκλογών.
Είναι, προφανώς, δικαίωμα θεμιτό του καθενός , αν θέλει, να τις προσβάλλει. Θα μπορούσε να ήταν δυσμενές στα πλαίσια της Δημοκρατίας και για μας, δεν θα το αμφισβητούσαμε.<< Σηκώνουμε τα μανίκια>>, άμεσα ξεκινάμε ,συνεχίζουμε το έργο μας, κανείς δεν περισσεύει
Τέταρτο , απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα στους εκλεγμένους συναδέλφους της μειοψηφίας να βάλουν στην άκρη ενέργειες που κάνουν ζημιά στο συλλογό μας και να ασχοληθούν μαζί μας για την αναβάθμισή του.
Είναι λυπηρό που σε δύσκολη στιγμή για όλους του εργαζόμενους επιλέγουν τις καταγγελίες, απαξιώνουν το σύλλογο, απουσιάζουν τους από τις ευθύνες τους και καλλιεργούν τον καθημερινό διχασμό. Ας επιδιώξουμε όλοι την συνεννόηση και την αναζήτηση κοινών σημείων.
Εμείς από την πλευρά μας δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες πολιτικοί, ούτε επαγγελματίες συνδικαλιστές, ούτε παράγοντες. Αγωνιστές ήμασταν και είμαστε, με θυσίες προσωπικές , αγώνες για τους συναδέλφους, μεράκι γι΄αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας, που τίμησαν όλα τα παραπάνω, υποστηρίζοντας την παράταξη μας, ενισχύοντας την τα τελευταία χρόνια από το 21% στο 42% και τώρα στο 50,1%.

Related

ΒΟΛΟΣ 5420349590454639828

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item