Φιλικά παιχνίδια κι εμπειρίες για τις ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το διήμερα 11 και 12 Απριλίου, τρία τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Τα τρία τμήματα της Νίκ...Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το διήμερα 11 και 12 Απριλίου, τρία τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».
Τα τρία τμήματα της Νίκης Βόλου, Κ15(2003-04), Κ13(2005-06) και Κ11 (2007-08) αγωνίστηκαν, με τα αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών 10Α (του πρώην διεθνή αθλητή Νίκου Χατζηβρέττα), της ΜΕΝΤ και της ΧΑΝΘ.
Την πρώτη ημέρα, η αποστολή της Νίκης, φιλοξενήθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 10 του πρώην διεθνή Νίκου Χατζηβρέττα και στη συνέχεια τα παιδιά και οι συνοδοί παρακολούθησαν στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ το παιχνίδι Άρης - Κύμη για την Α1. 
Την δεύτερη ημέρα το πρωί, οι ακαδημίες της Νίκης, έπαιξαν με την ΜΕΝΤ και το απόγευμα ξεναγήθηκαν στο μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ και αντιμετώπισαν τα τμήματα της ΧΑΝΘ σε φιλικά παιχνίδια. 
Να σημειωθεί ότι οι ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε η Νίκη Βόλου, είναι από τις κορυφαίες της Θεσσαλονίκης.

Την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου, οι υπεύθυνοι ακαδημιών Μάνθος Μπάντελης και Δημήτρης Μανώλης, οι προπονητές Ανδρέας Τσιριγωτάκης και Χρήστος Αθανασιάδης κι αρκετοί γονείς.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5612936155828146546

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item