Το εγκατελειμένο κτίριο στην Ιάσονος ζητά ο Δήμος Βόλου για να το αναπλάσει (έγγραφο)

Ο Δήμος Βόλου επανέρχεται για πολλοστή φορά στο αίτημά του προς το Νοσοκομείο Βόλου και με επιστολή του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου προς το...


Ο Δήμος Βόλου επανέρχεται για πολλοστή φορά στο αίτημά του προς το Νοσοκομείο Βόλου και με επιστολή του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου προς τον διοικητή του Αχιλλοπούλειου, Ματθαίο Δραμητινό, ζητεί την χρήση, με τη μορφή εκμίσθωσης, του κτιρίου στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Ιάσονος, ώστε να προχωρήσει στην αξιοποίησή του προς όφελος της πόλης και των δημοτών.

Όπως υπογραμμίζεται στην επιστολή το κτίριο αυτό παραμένει επί δεκαετίες αναξιοποίητο και εγκαταλελειμμένο, αποτελώντας εστία μόλυνσης, αλλά και μια αντιαισθητική εικόνα, σε ένα εκ των πιο κεντρικών δρόμων της πόλης.


Παράλληλα με επιστολή του προς τη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος επισημαίνει την κακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει το κτίριο και το οικόπεδο, ιδιοκτησίας της στην Αγριά, που είναι εγκαταλελειμμένα μέσα στον αστικό ιστό και αποτελούν εστίες μόλυνσης, για τις οποίες η δημοτική αρχή δέχεται επανειλημμένα παράπονα από τους δημότες.

Ο κ. Μπέος στην επιστολή του ζητεί από τη διοίκηση της ΓΑΙΟΣΕ να παραχωρηθεί η έκταση στο Δήμο Βόλου, με μοναδικό σκοπό τον ευπρεπισμό του για τη δημιουργία χώρου πρασίνου.

Δείτε το έγγραφο:


Related

Sticky 4034763535970648603

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item