Πέτρος Γαϊτάνος: Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της Χρυσής Αυγής

Σε παλιότερες δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» του τηλε...


Σε παλιότερες δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και τους Χριστίνα Λαμπίρη και Παναγιώτη Κουνιάκη.
«Κάποτε είχα πει ότι εν μέρει συμφωνώ με κάποια πράγματα που κάνει η Χρυσή Αυγή, πριν γίνουν όλα αυτά που έγιναν μετά. Κάποιοι με αδίκησαν γιατί και τα ΜΜΕ το παρουσίασαν με τον λάθος τρόπο», ανέφερε ο τραγουδιστής και συνέχισε:
«Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της Χρυσής Αυγής, ούτε υπέρ κανενός κόμματος. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να υπάρχω μέσα στο πνεύμα και στον πνευματικό τρόπο ζωής. Άρα λοιπόν, τα κόμματα και η πολιτική ζωή είναι ένα πράγμα το οποίο είναι τελείως έξω από μένα.
Με χαρακτήρισαν πολιτικά. Θέλω να το ξεκαθαρίσω απολύτως: Δεν έχω καμία σχέση με κανένα κόμμα και δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα. Αν κάποια στιγμή μπορώ να πω μια κουβέντα γιατί αισθάνθηκα ότι κάποια στιγμή έγινε κάτι σωστό, δε σημαίνει ότι στηρίζω μια ολόκληρη ιδεολογία ή κόμμα. Είπα μία σκέψη. Και ήταν ξεκάθαρο αυτό. Νομίζω ότι σε αυτό με αδίκησαν πολύ και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω».

Related

LIFESTYLE 1241583305032354532

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item