Για… απόκρυψη ειδήσεων κατηγορεί ΜΜΕ του Βόλου ο Δήμος Βόλου

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση ο Δήμος Βόλου εξαπολύει επίθεση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ του Βόλου χωρίς να τα κατονομάζει κατηγορώντας τα οτι αποκ...


Με μία αιχμηρή ανακοίνωση ο Δήμος Βόλου εξαπολύει επίθεση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ του Βόλου χωρίς να τα κατονομάζει κατηγορώντας τα οτι αποκρύπτουν ειδήσεις που αφορούν τη δραστηριότητα του Δήμου.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Δυστυχώς ο εξευτελισμός της δημοσιογραφίας από μια συγκεκριμένη, μικρή πάντως, μερίδα τοπικών Μέσων Ενημέρωσης (;) συνεχίζεται και πλέον δεν μένει, και στον πιο καλοπροαίρετο πολίτη, καμία απορία γιατί στις περιπτώσεις αυτές την ηθική χρεοκοπία ακολουθεί και η οικονομική. Επαναλαμβάνουμε σε τοπικό επίπεδο τα παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά.  
Η αντιμετώπιση των δραστηριοτήτων της Δημοτικής Αρχής από τα Μέσα αυτά αποτελεί μια βάναυση προσβολή και διαστρέβλωση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της δημοκρατικής λειτουργίας, αφού οι ειδήσεις που αφορούν την δραστηριότητα και το έργο του Δήμου Βόλου όταν δεν αλλοιώνονται ανερυθρίαστα, «εξαφανίζονται».

Βέβαια η ίδια η κοινωνία, με το ένστικτό της, έχει «ξεράσει» τα συγκεκριμένα, λαθρόβια πλέον, Μέσα, καταδικάζοντάς τα σε περιθωριακή παρουσία , αλλά έστω κι έτσι δεν παύουν να αποτελούν εστίες μόλυνσης και παθογένειας μόνο και μόνο με την λειτουργία τους. Καλόν είναι λοιπόν οι πολίτες να γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν, ποια συμφέροντα αυτοί υπηρετούν και με ποια ταπεινά, φθηνά και ιδιοτελή κίνητρα κινούνται.

Related

Sticky 2379457832634772680

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item