Στην ομάδα που έλαβε το πρώτο βραβείο στο σχετικό διαγωνισμό η μελέτη του Μουσείου της Αργούς

Στην ομάδα μελετητών που έλαβε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό προσχεδίων για το Μουσείο της Αργούς ανατίθεται η εκπόνηση της μελέτης ...Στην ομάδα μελετητών που έλαβε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό προσχεδίων για το Μουσείο της Αργούς ανατίθεται η εκπόνηση της μελέτης της δημιουργίας Μουσείου για την αξιοποίηση της Αργούς με το κόστος να ανέρχεται στα 121.875 ευρώ με τον ΦΠΑ. Αυτό αποφάσισε στη σημερινή της έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.
Ειδικότερα, προ ημερών κατατέθηκαν τα έγγραφα για την έγκριση του σχήματος των συμπραττόντων μελετητών. Πρόκειται για μία τριμελή ομάδα μελετητών που αποτελείται από τους Ιωάν. Κίζη, Κων. Κίζη και Ευθ. Δούγκα , αρχιτέκτονες μηχανικούς που ,είχαν λάβει το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό προσχεδίων για το Μουσείο Αργούς, που είχε κατακυρώσει το Δημοτικό Συμβούλιο το 2015.
Το έργο που θα ανατεθεί στη σύμπραξη Κίζης Αρχιτέκτονες ΙΚΕ, προβλέπει την αρχιτεκτονική προμελέτη  και την οριστική μελέτη, ενώ η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε, να εγκρίνει την σύσταση της τριμελούς ομάδας μελέτης και να της αναθέσει απευθείας τη μελέτη, λαμβάνοντας υπόψη το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Related

Sticky 799289504477465400

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item