Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου

Ο Υπουργός Εσωτερικών,  Πάνος Σκουρλέτης , συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου,  Νικόλαο Φορτούνα , παρουσία των Αντιδημάρχων  Μι...Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Νικόλαο Φορτούνα, παρουσία των Αντιδημάρχων Μιλτιάδη ΠαπαδημητρίουΕυάγγελου Νασιόπουλου και Ευάγγελου Τσιρεμπόλου
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εκτεταμένες ζημιές που υπέστη πρόσφατα η περιοχή λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Η δημοτική Αρχή προέβη σε μια λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και των αποκαταστάσεων που απαιτούνται και εξετάστηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης από το Υπουργείο Εσωτερικών. 
Αναλυτική ήταν η συζήτηση και για τις δυνατότητες ένταξης έργων του δήμου στα δύο προγράμματα «ΦιλόΔημος» που υλοποιεί το Υπουργείο Εσωτερικών, ιδίως ως προς τις επερχόμενες προσκλήσεις για έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, αγροτικής οδοποιίας. 

Ο Υπουργός Εσωτερικών, έκανε σαφές ότι ο δήμος θα στηριχθεί ως προς τα ζητήματα της αποκαταστάσεως ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης και για άμεσες επεμβάσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, ενώ σε συνεννόηση με τους συμβούλους του θα εξεταστούν και όσα έργα μπορούν να επιλεχθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων «ΦιλόΔημος». 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6566329156053584272

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item