Νέα φωτιστικά και ασφαλτοστρώσεις στην εθνική οδό Βόλου-Λάρισας

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός της Εθνικής οδού Βόλου-Λάρισας σε μήκος δύο χιλιομέτρων, παράλληλα με τις...


Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός της Εθνικής οδού Βόλου-Λάρισας σε μήκος δύο χιλιομέτρων, παράλληλα με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης. Σύμφωνα με ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση ασφαλτικών εργασιών της ΕΟ6 (ασφαλτικά – σήμανση – ασφάλεια ηλεκτροφωτισμός), προϋπολογισμού 1.800.000€, τοποθετήθηκαν 47 βάσεις ιστών ηλεκτροφωτισμού σε μήκος δύο χιλιομέτρων στην Εθνική Βόλου – Λάρισας και θα τοποθετηθούν οι ανάλογοι ιστοί εντός του τρέχοντος μήνα, παράλληλα με την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης.
Οι εργασίες αφορούν στη συντήρηση της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας και περιλαμβάνουν την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα σε συνεχή τμήματα, την κατασκευή τεχνικών για την ομαλή παροχέτευση της επιφανειακής ροής των υδάτων επί της οδού, την τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας και την επέκταση ηλεκτροφωτισμού. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ερεισμάτων σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων καθημερινά παρεμβαίνει όπου χρειάζεται και κρίνεται απαραίτητο, σε σημεία που χαρακτηρίζονται επικίνδυνα. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες προβαίνουν σε έργα συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου που ανήκει στην αρμοδιότητά μας και με εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και ρείθρων, κοπής χόρτων, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων, ανακατασκευή ασφαλτοτάπητων και επέκταση ηλεκτροφωτισμού δημιουργούμε ένα ακόμη πιο ασφαλές οδικό δίκτυο για κατοίκους και επισκέπτες».

Related

ΒΟΛΟΣ 5563740116251507978

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item