Εξώδικο Καρυδάκη σε Στάχτου για διαφύλαξη υλικού από εκλογές

Εξώδικο στην πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας  Θάλεια Στάχτου, απέστειλε η εκπρόσωπος της παράταξης ΔΑΣ-ΟΤΑ, ...


Εξώδικο στην πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας  Θάλεια Στάχτου, απέστειλε η εκπρόσωπος της παράταξης ΔΑΣ-ΟΤΑ, Εύη Καρυδάκη, ζητώντας να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη του υλικού από τις πρόσφατες εκλογές έως ότου ολοκληρωθεί η εξέταση από τις δικαστικές αρχές. Με το εξώδικο η Εύη Καρυδάκη καθιστά υπεύθυνη τη Θάλεια Στάχτου για τυχόν αλλοίωση ή απώλεια των ψηφοδελτίων, γεγονός που συνεπάγεται ποινικές ευθύνες.
Συγκεκριμένα:
Όπως γνωρίζετε ως παράταξη έχουμε καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αποτελέσματος των εκλογών του Σωματείου μας, που πραγματοποιήθηκαν από τις 26-3 έως 30-3 2018, και πιο συγκεκριμένα κατά της ακύρωσης ψηφοδελτίων μας που έπρεπε να προσμετρηθούν στα έγκυρα.
Για τον παραπάνω λόγο το επόμενο χρονικό διάστημα και μέσα στην προθεσμία που προβλέπεται, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη προκειμένου να θέσουμε στην κρίση του αρμοδίου δικαστηρίου την εγκυρότητά ή μη των ψηφοδελτίων της εκλογικής διαδικασίας.
Επειδή είστε άμεσα υπεύθυνη λόγω της ιδιότητας ως προέδρου του Δ.Σ. μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου, ζητάμε να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για:
1. Τη διαφύλαξη και διατήρηση του εκλογικού υλικού και ιδιαιτέρως των ψηφοδελτίων όπως σας παραδόθηκαν από τη δικαστική αντιπρόσωπο, δικηγόρο, κ. Κλεφτάκη Χρύσα, προκειμένου να εξεταστούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
2. Να ορίσετε άμεσα διαπαραταξιακή επιτροπή που θα επανακαταμετρήσει και θα ελέγξει τα ψηφοδέλτια.
Σας καθιστούμε υπεύθυνους για τυχόν αλλοίωση ή απώλεια των ψηφοδελτίων, που συνεπάγεται ποινικές ευθύνες.

Related

ΒΟΛΟΣ 6657900013517133573

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item