Επιχείρηση διάσωσης για τραυματισμένη γυναίκα στον Όλυμπο

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση διάσωσης-μεταφοράς τραυματισμένης γυναίκας στον Όλυμπο, στην περιοχή λούκι Μύτικα. Η Διεύθυνση Επιχειρήσεων...


Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση διάσωσης-μεταφοράς τραυματισμένης γυναίκας στον Όλυμπο, στην περιοχή λούκι Μύτικα. Η Διεύθυνση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 12:20 το μεσημέρι και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι διασώστες άκουσαν φωνές για βοήθεια από τους συντρόφους της ορειβάτισσας και άμεσα ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου και το ΕΚΑΒ Κατερίνης.
Παρόλο που είχε πτώση 500 μέτρων σε χιονοσκεπή περιοχή, η γυναίκα κατάφερε με τις δικές της δυνάμεις και με τη βοήθεια των συντρόφων της να φτάσει στο καταφύγιο Αποστολίδη, στο οροπέδιο των Μουσών. Πιθανόν να φέρει κατάγματα πλευρών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, κλιμάκιο πυροσβεστών έχει ξεκινήσει για να συνδράμει στην επιχείρηση μεταφοράς της γυναίκας, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινητοποιηθεί και ελικόπτερο Super Puma.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 5271201010652685308

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item