Πόλεμο με την Τουρκία φοβούνται οι Βολιώτες - Αποθηκεύουν τρόφιμα

Απίστευτες εικόνες παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σ...


Απίστευτες εικόνες παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν επηρεάσει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, το οποίο φοβάται θερμό πολεμικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με όσα λέει στο TheNewspaper.gr διευθυντής σούπερ μάρκετ του Βόλου, πολλοί καταναλωτές "ψιθυρίζουν" διάφορες φήμες, οι οποίες αναπαράγονται με μεγάλη ευκολία, δημιουργώντας κλίμα.
Έτσι σπεύδουν στο σούπερ μάρκετ και αγοράζουν μεγάλες ποσότητες τροφών μακράς διαρκείας, κυρίως όσπρια και μακαρόνια για να τα αποθηκεύσουν στο σπίτι τους.
"Είναι απίστευτο από που συμβαίνει. Βλέπεις ανθρώπους που σου λένε σαν μυστικό ότι θα γίνει πόλεμος και γεμίζουν τα καροτσάκια τους με ζυμαρικά, όσπρια και κονσέρβες. Προσπαθούμε να τους καθησυχάσουμε, αλλά σπανίως καταλαβαίνουν" υπογραμμίζει ο διευθυντής του υποκαταστήματος μεγάλης αλυσίδας τροφίμων.
Η στρεβλή αυτή εικόνα είναι διάχυτη τελευταία και στην εμπορική αγορά του Βόλου, καθώς τις μέρες των εορτών δεν έγιναν στα καταστήματα οι απαραίτητοι τζίροι.
Κάποιοι μάλιστα αναπαράγουν δήθεν προφητείες γερόντων του Αγίου Όρους περί πολέμου, ενώ το αίσθημα ανασφάλειας και τρομοκρατίας ενισχύεται με πρωτοσέλιδα εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Related

Sticky 6169835811858312913

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item