Άρωμα καλοκαιριού στη Μηλίνα

Ο παραθαλάσσιος οικισμός του νομού Μαγνησίας βρίσκεται σε απόσταση 49 χιλιομέτρων από τον Βόλο, κοντά στις ακτές του Παγασητικού, ανάμε...


Ο παραθαλάσσιος οικισμός του νομού Μαγνησίας βρίσκεται σε απόσταση 49 χιλιομέτρων από τον Βόλο, κοντά στις ακτές του Παγασητικού, ανάμεσα στην Αργαλαστή και τον Λαύκο.
Η ονομασία της Μηλίνας πιστεύεται πως προέρχεται από τη σλαβική λέξη «μλιν», που σημαίνει νερόμυλος. Είναι σε κάθε περίπτωση αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός, με δαντελωτούς κολπίσκους και καταγάλανα νερά. Φυσικό λιμάνι του χωριού είναι το Βαλτούδι, όπου βρίσκονται και τα νησιά Αλατάς, απέναντι από τις ακτές της Μηλίνας, και Πρασούδα, λίγο πιο μακριά. Στην απάνεμη αυτή γωνιά δένουν ιστιοπλοϊκά και άλλα σκάφη, που δεν παραλείπουν να κάνουν μία στάση στην περιοχή, προκειμένου οι παραθεριστές να απολαύσουν το όμορφο τοπίο και την  απολαυστική θάλασσα.
Με την καλή τουριστική υποδομή της, τα όμορφα ακρογιάλια και την πεντακάθαρη θάλασσα, η Μηλίνα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραθεριστικά θέρετρα της περιοχής.
ΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥ

Related

LIFESTYLE 5318964440890671550

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item