Στη Β’ Εθνική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου, που επικράτησε με 3-1 σετ του Γυμναστικού Συλλό...Την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου, που επικράτησε με 3-1 σετ του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, στον τελευταίο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου, το Σάββατο το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς.
Οι γυναίκες της Σοφίας Μπουμπούκη αν και βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο σετ με 21 – 25, εντούτοις επιδεικνύοντας τρομερό πάθος και συγκέντρωση, κέρδισαν τα επόμενα τρία σετ παίρνοντας τη νίκη και την άνοδο.
Στο δεύτερο σετ παρ’ότι η ομάδα της Νίκης είχε πάρει προβάδισμα ισοφαρίστηκε, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την αντίπαλη ομάδα και ηττήθηκε με 25 – 22, ενώ έχοντας προβάδισμα η Νίκη Βόλου, κέρδισε και τα άλλα δύο σετ 25 – 23 και 25 – 21.

Τα σετ:
21 – 25
25 – 22
25 – 23
25 – 21 

Για τη Νίκη Βόλου (Σ. Μπουμπούκη) αγωνίστηκαν οι: Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Κονιστή, Μπένου, Σύρου, Νικολούλη, Χαλκιά, Ματζαβίνου, Δόλγυρα, Μερκονιάν, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Ζηργάνου και Λώλου

Οι παίκτριες καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς για να παρακολουθήσει και να εμψυχώσει την ομάδα.

Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συγχαίρουν τα μέλη της Δ.Ε. Στέλιο Κολόζο, Αντώνη Καπουρνιώτη, Γιάννη Αρβανιτόπουλο, την προπονήτρια Σοφία Μπουμπούκη και τις παίκτριες της ομάδας για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4219453062346326316

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item