Έντεκα μνηστήρες για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μαγνησία (Όλα τα ονόματα)

Έντεκα είναι προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Μαγνησίας. Ο πρόεδρος του κόμμα...


Έντεκα είναι προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Μαγνησίας.
Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του δυσκολεύονται ιδιαίτερα να καταρτίσουν το ψηφιδέλτιο, καθώς θέλουν να συμπεριλάβουν ανθρώπους με ισχυρή παρέμβαση στην κοινωνία, αλλά και χρήσιμους για την διακυβέρνηση του τόπου την επόμενη μέρα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο TheNewspaper.gr ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης το ψηφοδέλτιο θα είναι ανανεωμένο πάνω από το μισό. Αυτό σημαίνει ότι πρόσωπα που έχουν σημαδεύσει την τοπική ΝΔ με την παρουσία τους θα μείνουν εκτός λίστας για να μπούνε σε αυτή νέα άτομα.
Από την "ανανέωση" εξαιρείται ο εκλεγμένος βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σε κάθε περίπτωση, αφού η οδηγία της "Πειραιώς" είναι οι εκλεγμένοι σήμερα βουλευτές να είναι σε κάθε περίπτωση ξανά στη λίστα.
Ο Σάκης Κοκκίνης και ο Γιώργος Καλτσογιάννης παρότι ήταν υποψήφιοι και στην προηγούμενοι αναμέτρηση θεωρούνται νέο αίμα και για τον λόγο αυτό θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.
Βέβαιη θεωρείται και η επιλογή του γιατρού Κωνσταντίνου Μαραβέγια, ο οποίος έχει αναπτύξει πλούσια κομματική δράση μετά την τοποθέτησή του στο Μητρώο Στελεχών του κόμματος, αλλά και του Νικήτα Παπαντωνίου, γιου του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται ότι έχει γίνει εμμονή στα Κεντρικά της ΝΔ, παρότι δεν έχει κανένα απολύτως έρεισμα στην τοπική κοινωνία και παραμένει άγνωστος.
Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ διεκδικεί η πρώην υφυπουργός Ζέττα Μακρή, η πολιτευτής και στενή πολιτική φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη, Έλενα Αντωνοπούλου, ο παραγωγός Χρήστος Χρόνης, ο οποίος εκπροσωπεί και την ΟΝΝΕΔ, η Κατερίνα Πατσογιάννη, η οποία έχει τη στήριξη του Γιώργου Σούρλα, η πρώην αντιδήμαρχος Βόλου Γιούλη Μποντού - Τοκαλή και ο Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος έχει συγγενική σχέση με τον πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο.
Σε κάθε περίπτωση από τους έντεκα ενδιαφερόμενους, υποψήφιοι βουλευτές θα είναι μόλις οκτώ.
Μιλώντας στον Δημήτρη Μαρέδη, ο Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε: Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από το μηδέν. Αξιολογούνται και πρώην βουλευτές και στελέχη που έχουν δοκιμαστεί. Την εμπειρία, στο όνομα του καινούργιου δεν την πετάς. Πολιτική δεν κάνεις με ευχαριστίες. Θα δυσαρεστήσουμε κάποιους. Στην πολιτική δεν μπαίνουμε για να γίνουν φίλοι και κολλητοί, αλλά για να υπηρετήσουμε έναν θεσμό με ευλάβεια και υπευθυνότητα."

Related

Sticky 1646467421285358695

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item