Ηλεκτρονική υδροληψία με τη χρήση επαναφορτισμένης κάρτας από ΔΕΥΑΜΒ

Σύστημα ηλεκτρονικής υδροληψίας με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας θα υιοθετήσει η ΔΕΥΑΜΒ. Σήμερα το Δ.Σ. της επιχείρησης πήρε απόφαση ...


Σύστημα ηλεκτρονικής υδροληψίας με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας θα υιοθετήσει η ΔΕΥΑΜΒ. Σήμερα το Δ.Σ. της επιχείρησης πήρε απόφαση για τους όρους  διαγωνισμού και τον τρόπο δημοπράτησης για την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής υδροληψίας, με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας, σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου άρδευσης, προϋπολογισμού 52.200 € χωρίς ΦΠΑ.
Η εφαρμογή θα είναι πιλοτική και αν αποδίδει τα αναμενόμενα θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές,ώστε να υπάρχει εξοικονόμηση νερού και ειδικά σε πεδινές περιοχές , ανέφερε ο πρόεδρος της επιχείρησης Άρης Σαββάκης.  Σε πρώτη φάση, προβλέπεται η τοποθέτηση συστημάτων ηλεκτρονικής υδροληψίας σε έξι θέσεις και συγκεκριμένα στις Μικροθήβες, στο Αϊδίνι, στο Διμήνι, στο Παλιούρι Διμηνίου, στη θέση Σουβάλα και Μπαϊλένι Σέσκλου.
Επιπλέον το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης ενέκρινε ομόφωνα το πρακτικό της επιτροπής και θα προσλάβει τον επόμενο μήνα πέντε εργαζόμενους ηλικίας 55-67 ετών, ειδικοτήτων υπαλλήλων λογιστηρίου, ηλεκτροσυγκολλητών, τεχνιτών ηλεκτρολόγων και οικοδόμου, που θα απασχοληθούν στην Επιχείρηση μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ. Οι πέντε θα απασχοληθούν στη ΔΕΥΑΜΒ για ένα χρόνο, με δικαίωμα της Επιχείρησης να τους κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο, ενώ η μισθοδοσία τους θα καλύπτεται κατά 50% από τον ΟΑΕΔ.
Επιπλέον στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε η σύμβαση με τεχνικό σύμβουλο που θα  βοηθήσει τη ΔΕΥΑΜΒ στην επίβλεψη του έργου αποχέτευση ακαθάρτων παραλιακού μετώπου Ν. Αγχίαλος – Βόλος, με αμοιβή 816.335,10 €.

Η ΔΕΥΑΜΒ επίσης έδωσε παράταση  περαίωσης του έργου δίκτυο αποχέτευσης Αγριάς μέχρι τις 29.4.18 για να ολοκληρωθεί η μετατόπιση των δικτύων φυσικού αερίου και ΟΤΕ και προθεσμία για την ολοκλήρωση των διακλαδώσεων αποχέτευσης στη Δ.Ε. Αγ. Στεφάνου.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αρ. Σαββάκης δήλωσε ότι μέχρι το καλοκαίρι η ΔΕΥΑΜΒ θα κάνει πρόσκληση για τους κατοίκους της Αριάς και του Αγ. Στεφάνου, να κάνουν αιτήσεις σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης.

Related

ΒΟΛΟΣ 3639512773522938623

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item