Πέθανε ο επιχειρηματίας Άγγελος Αντωνίου

Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο επιχειρηματίας του Βόλου Άγγελος Αντωνίου σε ηλικία 71 ετών χτυπημένος από σοβαρό πρόβλημα υγ...


Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο επιχειρηματίας του Βόλου Άγγελος Αντωνίου σε ηλικία 71 ετών χτυπημένος από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Ευάγγελος Αντωνίου γεννήθηκε το 1947 και τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Β΄ Γυμνάσιο Βόλου. Στη συνέχεια φοίτησε στην Ανωτέρα Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών και στη σχολή Δοξιάδη στον τομέα Γραφικών Τεχνών Διαφήμισης. Επιστέγασμα αυτών των σπουδών ήταν να πάρει δίπλωμα καθηγητού Γραφικών Τεχνών. Επίσης φοίτησε σε σχολή λογιστών. Το 1972 εισήλθε στον επιχειρηματικό στίβο. Το 1974 σε ηλικία 24 ετών αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας ΑΝΤΩΝΙΟΥ Α.Ε. Το 1985 ιδρύει την εταιρεία ANTOPACK Θεσσαλίας. Από το 1989 εισέρχεται στο χώρο των Ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, και ιδρύει το ράδιο ΒΕΡΑ που τότε ήταν το πρώτο ενημερωτικό ραδιόφωνο στη Θεσσαλία. Ένα χρόνο αργότερα ιδρύει την TRT και αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ενώ το 1995 ιδρύει και ραδιοφωνικό σταθμό στη Λάρισα. Είχε μεγάλη κοινωνική δράση, διετέλεσε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου φοιτητών Μαγνησίας, Αντιπρόεδρος στο ενοποιημένο Επιμελητήριο Μαγνησίας, αλλά και Πρόεδρος στο αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Το 1995 ιδρύει την ένωση περιφερειακών καναλιών Ελλάδος και αναλαμβάνει πρώτος της πρόεδρος. Ήταν παντρεμένος με την Martina Brungsberg με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά, την Τέα που σπούδασε στο Μόναχο Μηχανικός Εκτυπώσεων, και τον Γιώργο που σπούδασε οικονομολόγος.
Related

Sticky 6561146069211009211

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item