Στους πρόσφυγες του Βόλου Μεϊκόπουλος και Δραμητινός

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας Προσφύγων «Μόζα» στο Βόλο πραγματοποίησαν την Κυριακή  ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρ...


Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας Προσφύγων «Μόζα» στο Βόλο πραγματοποίησαν την Κυριακή  ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με το Διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού  Νοσοκομείου Βόλου κ. Μάνθο Δραμητινό και κλιμάκιο νοσοκομειακών γιατρών αποτελούμενο από τους κ.κ. Μιχάλη Μεϊκόπουλο και Ηλία Καραμέτο. 
Το προηγούμενο διάστημα από τις πρώτες αφίξεις προσφύγων που έγιναν στην εβδομάδα, είχε ζητηθεί ενημέρωση από τον υπεύθυνο της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και τους υπαλλήλους του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής, για προβλήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ελλείψεις. Ήδη το Νοσοκομείο έχει ανταποκριθεί με προμήθεια φαρμακευτικού υλικού για την καλή λειτουργία του ιατρείου. 

Ο Βουλευτής, ο Διοικητής και το κλιμάκιο των γιατρών που τους συνόδευσε καλωσόρισαν τους πρόσφυγες και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υποσχέθηκαν δε, ότι για άλλη μια φορά η πολιτεία, το νοσοκομείο και η κοινωνία της Μαγνησίας θα σταθούν δίπλα τους.

Related

ΒΟΛΟΣ 2897776915239368796

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item