Στον Βόλο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στο πλαίσιο των δράσεων και συναντήσεων, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας έχει τη τιμή να υποδεχθεί τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή ...

Στο πλαίσιο των δράσεων και συναντήσεων, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας έχει τη τιμή να υποδεχθεί τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Άδωνι Γεωργιάδη την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018.


θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς του Νομού μας και το απόγευμα στις 18:45 θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.     

Στις 19:30 θα ακολουθήσει Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. παρουσία του κ. Άδωνι Γεωργιάδη  καθώς και του κ. Γρηγόρη Δασταυρίδη, Συνδέσμου  Εκλογικής Ετοιμότητας & Διαδικασιών μεταξύ Γραμματείας Οργανωτικού Ν.Δ. και των Οργανώσεων της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας Ν.Δ., του κ. Χρήστου Μπουκώρου Βουλευτή Μαγνησίας, της κ. Ζέττας Μακρή πρ. Υφυπουργού Υγείας και των Πολιτευτών της Ν.Δ. στην Μαγνησία.

Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά.

Τελευταία η Ελλάδα σε όλη την Ε.Ε. στην ανάπτυξη
«Η Κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί εδώ και δυόμιση χρόνια στην υποχρέωσή της να καταθέσει την ελληνική αναπτυξιακή πρόταση. Η καθυστέρηση αυτή, σε συνδυασμό με την υπερφορολόγηση, την ελλιπή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, τη συρρίκνωση καθώς και την αναποτελεσματική αξιοποίηση των δημοσίων επενδύσεων, οδηγούν την Ελλάδα σε απόλυτη στασιμότητα και της στερούν κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής, η Ελλάδα δυστυχώς κατέχει την αρνητική πρωτιά, με ανεργία 20,8% (Δεκέμβριος 2017), ενώ μάλιστα η διαφορά με τη δεύτερη Ισπανία, που έχει πλέον ποσοστό ανεργίας 16,1%, συνεχώς διευρύνεται.

Δυστυχώς, οι ιδεοληψίες και οι αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ “γκρέμισαν” την ανάπτυξη και φρέναραν την αποκλιμάκωση της ανεργίας, με θύματα τους εργαζόμενους.  Σήμερα, η  Ελλάδα, με ευθύνη της Κυβέρνησης παραμένει ουραγός. Με τις αποκλίσεις να διευρύνονται και το χάσμα με την υπόλοιπη Ευρώπη να μεγαλώνει συνεχώς…

Η Νέα Δημοκρατία είναι στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων, είναι πόλος αναφοράς για τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι λένε πια στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ: ως εδώ. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.»

Related

Sticky 7027643439042349943

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item