Σύγχυση και δυσφήμιση της πόλης βλέπει λόγω της ΑΓΕΤ το Σωματείο Επισιτισμού - Τουρισμού Μαγνησίας

Το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού του Νομού Μαγνησίας τοποθετείται σχετικά με την ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσ. Βόλου κ. Δραμητινο...


Το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού του Νομού Μαγνησίας τοποθετείται σχετικά με την ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσ. Βόλου κ. Δραμητινού, τονίζοντας τα παρακάτω :

  1. Η γνώμη του κ. Δραμητινού εκφράζει την επιστημονική του κατάρτιση και άποψη με στοιχεία ( επιδημιολογικά ύλη ) ή είναι καθαρά πολιτική τοποθέτηση, δεδομένου ότι δεν έχει βγει ακόμη ούτε το αποτέλεσμα του τελευταίου ελέγχου έπειτα από την εισαγγελική παραγγελία.
  2. Αντί να προτείνουμε μεταφορά ή κλείσιμο του εργοστασίου σε μία εποχή με χιλιάδες ανέργους στην περιοχή μας, θα ήταν φρονιμότερο να ζητήσουμε εφαρμογή αυστηρών διατάξεων ελέγχου, αλλά και έλεγχο για την ορθή τήρηση τους, προκειμένου να μην συμβούν ‘’παρατράγουδα’’ του παρελθόντος όταν πχ. Τοποθετήθηκαν φίλτρα για την σκόνη χωρίς ουσιαστικά να ελέγχονται από τους αρμόδιους φορείς η σωστή και ενδεδειγμένη λειτουργία τους.
  3. Τέλος ως Σωματείο, θεωρούμε ότι η χρονική στιγμή των εκατέρωθεν ανακοινώσεων χωρίς όπως προαναφέραμε επιστημονικές αποδείξεις, μόνο σύγχυση προκαλεί με αποτέλεσμα τη δυσφήμιση της πόλης και ως εκ τούτου και μείωση του τουριστικού ενδιαφέροντος. 

Related

ΒΟΛΟΣ 6907854965647981998

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item