Δραμητινός: Θέλετε τεκμηρίωση για τη ρύπανση της ΑΓΕΤ; Ψάξτε στο Google!

Mία πραγματικά απίστευτη απάντηση δίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου σε όσους ζητούν τεκμηρίωση και στοιχεία για τις βλαβερές επιπτ...


Mία πραγματικά απίστευτη απάντηση δίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου σε όσους ζητούν τεκμηρίωση και στοιχεία για τις βλαβερές επιπτώσεις της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ στους πολίτες. Μεταξύ αυτών που ζήτησαν τα στοιχεία ήταν το Εργατικό Κέντρο του Βόλου και η Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντου.
Ο κ. Ματθαίος Δραμητινός δύο ημέρες πριν είχε ζητήσει να φύγει η ΑΓΕΤ από τον Βόλο, λόγω της ρύπανσης της ατμόσφαιρας που προκαλεί.
Συγκεκριμένα, μετά τα δημοσιεύματα ο κ. Δραμητινός ανέφερε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ή καύση των σκουπιδιών και των τυποποιημένων παραγωγων τους srf, rdf και η επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει ενδιαφέρον και αγωνία από συμπολίτες μας και συλλογικοτητες για τα αναφερόμενα σε άρθρο μου με τίτλο Ζώντας με την ρύπανση. Σημερα στην εποχή της πληροφόρησης ή γνώση ακόμη και η πιο επιστημονική είναι απόλυτα προσιτή στον πολίτη, βάζοντας τις λέξεις κλειδιά σε κάθε μηχανή αναζήτησης στό Διαδίκτυο. Ωστόσο δεσμεύομαι ότι τις προσεχείς ημέρες θα καταθέσω σε κάθε ενδιαφερόμενο τουλάχιστον διακόσιες σελίδες με άρθρα, επιστημονική έρευνα και Ανακοινώσεις επί του θέματος. Συγνωμη αλλά εκτιμώ ότι ΔΕΝ ενημερώνεται αυτός που δεν θέλει να ενημερωνεται.

Related

Sticky 6888016899659809250

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item