1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με τίτλο «ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ»

Η συμμετοχή των τροφίμων σωφρονιστικών καταστημάτων σε εξωστρεφείς δράσεις, που χαρακτηρίζονται από την όσμωση με τ...


Η συμμετοχή των τροφίμων σωφρονιστικών καταστημάτων σε εξωστρεφείς δράσεις, που χαρακτηρίζονται από την όσμωση με την κοινωνική καθημερινότητα, ως πρώτο βήμα της ομαλής επανένταξής τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι, αποτελεί διαρκή και ταυτόχρονα κορυφαίο στόχο του σωφρονιστικού συστήματος.
Στο πλαίσιο αυτό, το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας με  εκπροσώπηση από το Ενιαίο Επαγγελματικό Λύκειο Αλμυρού συνδιοργανώνουν το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με τίτλο «ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ», την Τρίτη 8 Μαΐου  2018 και ώρα 16.00, στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας.
Θα συμμετάσχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας, Δ.Σ.Β. Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας και του ΕΠΑΛ Αλμυρού.
Λαμβανομένου υπόψη του κοινωνικού χαρακτήρα της διοργάνωσης, καλούνται τα μέλη όλων των συμμετεχόντων να ενισχύσουν τους σκοπούς του Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για τους τρόφιμους του Καταστήματος.

Η συγκέντρωση των προσφερόμενων ειδών θα πραγματοποιηθεί για τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, στα Γραφεία του Συλλόγου (Υπεύθυνη κα Έλενα Μπαϊράμη).

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 7143565601509559308

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item