Στα 10 Καλύτερα Αθλητικά Ζευγάρια του Κόσμου η Βολιώτισσα Κατερίνα Κρατήρα & ο Nikolay Kolev

To Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μα’ϊου πραγματοποιήθηκε στην Τυφλίδα της Γεωργίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού Latin U-21. Συμμετείχαν...


To Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μα’ϊου πραγματοποιήθηκε στην Τυφλίδα της Γεωργίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού Latin U-21.
Συμμετείχαν 46 χώρες από όλο τον κόσμο, με τα καλύτερα ζευγάρια τους στην ηλικιακή κατηγορία U-21, ορισμένες εξ’ αυτών με πολυπληθή αποστολή, όπως η Ρωσσία με 29 ζευγάρια.
Μεταξύ αυτών και το Βολιώτικο ζευγάρι της ‘’Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy’’ Nikolay Kolev – Κατερίνα Κρατήρα. 
Πραγματοποιόντας εκπληκτική εμφάνιση, κατάφεραν να σπάσουν τα προγνωστικά που ήθελαν μόνο κορυφαίες χορευτικά χώρες να καταλαμβάνουν τέτοιες θέσεις και μπήκαν στον ημιτελικό του αγωνίσματος, καταλαμβάνοντας την 10η θέση.
Μια θέση που τους τοποθετεί στο Top10 του Κόσμου στην κατηγορία Latin U-21 και που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο κανένα Ελληνικό ή Βουλγαρικό αθλητικό ζευγάρι.

Από την πλευρά της, η Σχολή Χορού ‘’Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy’’ είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την Παγκόσμια αυτή διάκριση αλλά και για το ότι ο Nikolay και η Κατερίνα είναι, εκτός από αθλητές της, οι Δάσκαλοι της Σχολής στους Latin & Stantard χορούς, μεταδίδοντας στους μαθητές τους τις γνώσεις τους, την εμπειρία και την μεθοδικότητα στην εκμάθηση του χορού.

Related

LIFESTYLE 7520371667027884805

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item