Συνεχίζονται μέχρι τις 10 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ακόμα μία εβδομάδα με μειωμένες τιμές στην αγορά θα έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές, καθώς συνεχίζεται η περίοδος των ενδιάμεσων...


Ακόμα μία εβδομάδα με μειωμένες τιμές στην αγορά θα έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές, καθώς συνεχίζεται η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016 θα ολοκληρωθεί την άλλη Τρίτη 10 Μαΐου. Στο πλαίσιο της εκπτωτικής περιόδου άνοιξαν χθες προαιρετικά και ορισμένα καταστήματα.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου προς τα μέλη του, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

Related

Sticky 631253748219065468

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item