Στο Βόλο αύριο και μεθαύριο το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής

Στον Βόλο πραγματοποιείται αύριο και μεθαύριο το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής με τίτλο «Στρατηγικές ενίσχυσης του μαθήματος...


Στον Βόλο πραγματοποιείται αύριο και μεθαύριο το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής με τίτλο «Στρατηγικές ενίσχυσης του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής για την υγεία και την κοινωνική ένταξη στο σχολείο για όλους». Το συνέδριο γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, το οποίο προγραμματίζεται να εγκαινιαστεί.
Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το ΙΕΠ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ) και ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, ενώ έχει ως γενικό σκοπό την ανάπτυξη επιστημονικού προβληματισμού και διαλόγου σε σχέση με την αξία της Φυσικής Αγωγής στην Εκπαίδευση, μέσω καινοτόμων πρακτικών και βιωματικών δράσεων.
Οι κύριες θεματικές που θα αναπτυχθούν, αφορούν: Άσκηση για την υγεία – Προγράμματα Σπουδών. Αναπτυξιακή διαταραχή του Κινητικού Συντονισμού (Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες) – Ειδική Αγωγή. Διαπολιτισμική κατανόηση μέσω του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Related

ΒΟΛΟΣ 4155815445805585803

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item