Έφη Αχτσιόγλου από τον Βόλο: Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο 2018 (εικόνες)

H Ελλάδα θα κάνει μία καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, αλλά υπό καθεστώς εποπτείας με εξαμηνιαίου ελέγχους από τους ...


H Ελλάδα θα κάνει μία καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, αλλά υπό καθεστώς εποπτείας με εξαμηνιαίου ελέγχους από τους εταίρους, όπως έγινε και με τις άλλες χώρες της Ε.Ε. που είχαν μνημόνια,  επισήμανε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας σήμερα το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο του Βόλου. Η υπουργός έδωσε έμφαση στις παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας στα θέματα της αδήλωτης εργασίας και τόνισε ότι η καλά αμειβόμενη εργασία είναι ο στόχος της κυβέρνησης για να υπάρξει ανάπτυξη. Επιπλέον τόνισε ότι παρά τις προβλέψεις και την κριτική της αντιπολίτευσης, η τέταρτη αξιολόγηση  θα ολοκληρωθεί χωρίς καμία καθυστέρηση στις 21 Μαϊου.
Επιπλέον έκανε εκτενή αναφορά στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της οικονομίας που θα σημάνει νέες θέσεις εργασίας αλλά με αξιοπρεπείς μισθούς. Παραδέθηκε ότι η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, αλλά βαίνει μειούμενη και τόνισε δεν δεν υπάρχει εφησυχασμός. «Η κυβέρνηση υλοποιεί τη δέσμευσή της για έξοδο από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Θα είμαστε αυτόνομοι δανειοδοτικά, θα έχουμε ένα διαφορετικό εύρος ελευθερίας για να ασκήσουμε την πολιτική μας. Αυτή είναι η έννοια της καθαρής εξόδου» εξήγησε.

Τόνισε  πως κεντρικός στόχος για την Κυβέρνηση είναι να υπάρχει αυτοματοποίηση μεταξύ του ρυθμού ανάπτυξης και του χρέους, γεγονός που θα προσδιορίζει και τα μέτρα ελάφρυνσης που θα λαμβάνονται και  παρουσίασε όσα έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα το υπουργείο Εργασίας και όσα σχεδιάζει ειδικά για την αδήλωτη εργασία με ένα δεύτερο νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα.


Related

ΒΟΛΟΣ 524648018662799470

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item