Δείτε το νέο συνεδριακό κέντρο του Βόλου στο Πεδίον του Άρεως (εικόνες)

Την πρώτη του επίσημη έκανε χθες το νέο συνεδριακό κέντρο Βόλου στο Πεδίον του Άρεως, στη θέση του πρώην Εκθεσιακού κέντρου. Μάλιστα, π...


Την πρώτη του επίσημη έκανε χθες το νέο συνεδριακό κέντρο Βόλου στο Πεδίον του Άρεως, στη θέση του πρώην Εκθεσιακού κέντρου.
Μάλιστα, παράλληλα ξεκίνησαν και εργασίες του πρώτου συνδερίου Φυσικής Αγωγής με 1.500 συνέδρους.
Η χωρητικότητα του νέου συνεδριακού κέντρου είναι 2.000 άτομα, ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.


Ο Αχιλλέας Μπέος
Ο Δήμαρχος Βόλου κ.Αχιλλέας Μπέος χαιρέτισε τις εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής, σήμερα το απόγευμα, και τιμήθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας για την διοργάνωση και την συμβολή του στην διεξαγωγή του Συνεδρίου απονείμωντας του τιμητική πλακέτα.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπέος ανέφερε:
Κυρίες και κύριοι,
 Με ειλικρινή χαρά σας καλωσορίζω σήμερα στην όμορφη πόλη μας.
 Και σας ευχαριστώ που την επιλέξατε για το συνέδριό σας
 Μια πόλη που πέρα από την αναγνωρισμένη φυσική της ομορφιά έχει μια πλούσια και βαθιά παράδοση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
 Για μας, ως πόλη και ως Δήμος, σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα.
 Γιατί εκτός από την τιμή να σας φιλοξενούμε, έχουμε και την χαρά να εγκαινιάζουμε μαζί σας, έστω και άτυπα, αυτόν τον όμορφο συνεδριακό χώρο.
 Που μόλις πριν λίγους μήνες ήταν μια κτηριακή εγκατάσταση  που κατέρρεε και τώρα γίνεται άξονας ανάπτυξης σε πολλούς τομείς. 
Με τη διεξαγωγή μεγάλων και σημαντικών συνεδρίων, όπως το δικό σας.

Κυρίες και κύριοι,
 Για μένα που έχω εμπλακεί στον αθλητισμό, η παρουσία σας ως ανθρώπων του αθλητισμού με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο.
 Οφείλω να υπογραμμίσω τον ανεκτίμητο ρόλο που καλείστε να παίξετε, και το κάνετε σωστά, στον προσανατολισμό των παιδιών μας στον αθλητισμό.
 Για τη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας της ζωής τους.
 Μακριά από τα επικίνδυνα μονοπάτια της ζωής, που όλο και πιο πολλά, όλο και πιο ολισθηρά γίνονται.
 Και για τον λόγο αυτό, λοιπόν, σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου σας και σας καλωσορίζω και πάλι στον όμορφο Βόλο μας.

Το Συνεδριακό Κέντρο
Οι εργασίες για τη μετατροπή του εκθεσιακού κέντρου σε συνεδριακό στον Βόλο ξεκίνησαν προ τετραμήνου περίπου. Το έργο χρηματοδοτείται από τα δημοτικά ταμεία, και με τις μετατροπές που έγιναν έχει χωρητικότητα 1.997 ατόμων στην αίθουσα του ισογείου, 382 ατόμων στο υφιστάμενο πατάρι και 364 ατόμων στην προσθήκη-επέκταση δύο τμημάτων παταριού από μεταλλική κατασκευή επιφάνειας 226τ.μ. (η συνολική χωρητικότητα του συνεδριακού θα είναι 2.721 άτομα).
Ηταν ένα έργο που δεσμεύτηκε να κάνει ο δήμος, θεωρώντας ότι από το κέντρο της πόλης έλειπε ένα μεγάλο εκθεσιακό κέντρο. Πρόκειται για μία δομή σημαντική για την πόλη. Είναι ένα σύγχρονο συνεδριακό που θα τονώσει την οικονομία του Βόλου και μπορεί να φιλοξενήσει εκτός από συνέδρια και άλλου είδους εκδηλώσεις, όπως πολιτιστικές. Αλλωστε έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται από συνεδριακό χώρο σε χώρο συναυλιακό ή σε σκηνή για τη φιλοξενία πολιτιστικών παραστάσεων

Δείτε εικόνες:


Related

Sticky 8294028638318599623

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item