Δήμος Βόλου: Η Στάχτου εκπροσωπεί ό,τι πιο αναχρονιστικό

Τη στάση της προέδρου εργαζομένων των ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου επικρίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βόλου, αναφέροντας: Υπερ...


Τη στάση της προέδρου εργαζομένων των ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου επικρίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βόλου, αναφέροντας:
Υπερωριακή…εργασία χρειάστηκε, προφανώς,  η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Στάχτου, για να προλάβει μέσα μια μέρα να ενημερώσει την κοινωνία ότι διαφωνεί εφ’ όλης της ύλης μαζί μας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν προκάλεσε και ιδιαίτερη ανησυχία, αφού σε αυτή την κοινωνία είμαστε γνωστοί και εμείς και η Στάχτου, η κάθε πλευρά για το τι προσφέρει και τι επιζητεί.
Η Στάχτου και οι συνδικαλιστικοί υφιστάμενοί της εκπροσωπούν ό,τι πιο αναχρονιστικό και παρηκμασμένο έχει να επιδείξει η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα και συνεπώς οι απόψεις τους την παραμικρή απήχηση ή σεβασμό συναντούν σε μια κοινωνία, που τα μέλη της υποφέρουν σήμερα οικτρά εξ αιτίας πολιτικών και κοινωνικών συμπεριφορών που η ίδια και οι «σύντροφοί» της υπηρέτησαν πιστά, αποσπώντας, ως αμοιβή, προκλητικά προνόμια σε βάρος της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών.

Οι άνεργοι, οι υποαπασχολούμενοι, οι άνθρωποι της αγοράς και του μεροκάματου, που δεινοπαθούν, το τελευταίο που θα περίμεναν από τέτοιους συνδικαλιστές, της σταθερής αμοιβής, της μονιμότητας και των ατέλειωτων αδειών, είναι να τους υποδείξουν ποια είναι τα συμφέροντά τους και πως θα τα διεκδικήσουν. Άλλωστε γι αυτό ακριβώς τον λόγο επέλεξαν εμάς για να τους εκπροσωπούμε και όχι στις στάχτες του σκοτινού, για την πόλη, παρελθόντος.

Related

ΒΟΛΟΣ 6674493838777349903

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item