Απουσία της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών στη συζήτηση για το παζάρι

Τη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε να εκφράσει τις θέσεις της για την εμποροπανήγυρη του Αλμυρού στο τέλος Αυγούστου, εκ...


Τη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε να εκφράσει τις θέσεις της για την εμποροπανήγυρη του Αλμυρού στο τέλος Αυγούστου, εκφράζει η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του Αλμυρού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της , “στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 7-5-2018 όπου και συζητήθηκε ο νέος κανονισμός της ετήσιας εμποροπανήγυρης Αλμυρού, δεν συμπεριέλαβε ανάμεσα στους συνομιλητές του θέματος την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, ως το νόμιμο φορέα και εκπρόσωπο όλων των επιχειρηματικών ενεργειών που εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή.
Προσπερνώντας κάθε είδους επίκρισης σχετικά με την παραπάνω αυτή αμέλεια, η Ένωση γνωστοποιεί το παραπάνω συμβάν για λόγους που αφορούν τις εν δυνάμει επιπτώσεις που θα
προκύψουν ως αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης αυτής παραχώρησης αδειών (589), με μοναδικό παρονομαστή τη κερδοφορία του δήμου. Να επισημάνουμε ότι ένα από τα αιτήματα που διεκδικεί η Ένωση είναι το πλαφόν στις εμπορικές παράγκες του παζαριού.
Η Ένωση εκπροσωπεί ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στη αγορά του Αλμυρού 365 ημέρες το χρόνο. Αυτός είναι ο θεμελιώδης λόγος που δικαιούνται να ακουστούν και να συζητούν με κάθε αρμόδια επιτροπή, οτιδήποτε φιλοξενείται στη πόλη μας.
Αρνούμενη να επιτρέψει στο κέρδος να αλλοτριώσει τις γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ φορέων που προς στιγμή παρασύρθηκαν από την παρερμηνεία του ορισμού συμφέρον,
η Ένωση επιλέγει να εστιάσει στο μοναδικό θετικό στοιχείο της συζήτησης, την επισήμανση της δημοτικής παράταξης Ενωτική Δημοτική Κίνηση, που έγινε ευχαρίστως δεκτή από τους Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής, όπου τροποποιήθηκε το άρθρο 11, ώστε στα πωλούμενα είδη, να ενταχθούν τα αγροτικά προϊόντα, εφόδια, αλλά και είδη τοπικών επιχειρήσεων.
Αυτή τη φορά η ανάγκη προώθησης των τοπικών προϊόντων προτάθηκε με επιτυχία και γιαυτό το λόγο η Ένωση είναι εν μέρη ικανοποιημένη.
Στην επόμενη τυχόν απουσία όμως, ποιος θα προασπίσει τη δυνατότητα αναβάθμισης της από κοινού εικόνας της εμποροπανήγυρης και ταυτόχρονα της αγοράς του Αλμυρού?»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5028786672284719401

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item