Παρουσιάστηκε στον Βόλο "το αναπόφευκτο της μοναξιάς" (εικόνες)

Η νέα ποιητική συλλογή του Γιάννη Ζαραμπούκα παρουσιάστηκε σήμερα στον Βόλο, στο βιβλιοπωλείο Public. Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ...


Η νέα ποιητική συλλογή του Γιάννη Ζαραμπούκα παρουσιάστηκε σήμερα στον Βόλο, στο βιβλιοπωλείο Public. Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Μαρέδης.
«Το αναπόφευκτο της μοναξιάς» είναι μία ποιητική συλλογή, που απαρτίζεται από σύντομες ιστορίες στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι εκείνοι που βιώνουν το συναίσθημα της προδομένης αγάπης. Εκείνοι που έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο του θανάτου και της απουσίας. Μα, κι εκείνοι που γεύονται τη μαγεία του έρωτα σε στιγμές που γρήγορα σώνονται. Κοινός παρανομαστής όλων, η μοναξιά. Το αναπότρεπτο αυτό συναίσθημα που έρπει ανάμεσα τους κι επιβιώνει ροκανίζοντας τις ψυχές τους. Ο Γιάννης Ζαραμπούκας γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη, μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ κατάγεται απ’ την Κοζάνη και σπουδάζει στο ΑΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα της Εργοθεραπείας. Κάνει ταξίδια κι όνειρα διαβάζοντας και χτίζει τους δικούς του κόσμους γράφοντας. Όνειρο του να δημιουργήσει τα δικά του λογοτεχνήματα. Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος του Frapress.gr, όπου δημοσιεύει τα δικά του διηγήματα και εξαίρετες βιβλιοπροτάσεις, ενώ διατηρεί και τη διαδικτυακή λογοτεχνική σελίδα Vivlia4U και το αντίστοιχο blog. Άρθρα του θα βρεις και στο koukidaki. 


Related

LIFESTYLE 6358039678221171584

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item