Βιωματικές δράσεις του τμήματος δημιουργικής απασχόλησης νέων και ενηλίκων

Στα πλαίσια παρουσίασης έργου με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής περιόδου 2017 – 2018, το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενη...


Στα πλαίσια παρουσίασης έργου με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής περιόδου 2017 – 2018, το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, διοργανώνει εκδηλώσεις που αφορούν τα τμήματα Ψηφιδωτού και Κεραμικής και θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους.

  • Ανοικτή παρουσίαση του μαθήματος του Ψηφιδωτού, όπου οι μαθητές των δύο τμημάτων του εργαστηρίου, θα προσπαθήσουν να φέρουν σε επαφή το κοινό του Βόλου με την τέχνη του Ψηφιδωτού, μέσα από μία βιωματική διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 .
Υπεύθυνη επιμορφώτρια του εργαστηρίου είναι η Καλλιόπη Λάκκα, ψηφιδογράφος.

  • Καμίνι από χαρτί – ψήσιμο ανοικτής φωτιάς. Μία εκδήλωση όπου οι μαθητές των τριών τμημάτων Κεραμικής με το δάσκαλό τους και φυσικά όλους τους φίλους της Κεραμικής, προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει και να γνωρίσει τον τρόπο κατασκευής καμινιού ανοικτής φωτιάς από χαρτί καθώς και το ψήσιμο κεραμικών με παραδοσιακό τρόπο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του εργαστηρίου Κεραμικής στο Κάραγατς ( Ολυμπιονίκη Αγνώντα – Κουρουνιώτη ), τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 (από τις 16:00 και μετά).
Υπεύθυνος επιμορφωτής του εργαστηρίου είναι ο Στέργιος Γουδίνης,         κεραμίστας.
Πληροφορίες στον «ΔΙΑΥΛΟ», Σκενδεράνη 11, τηλ.2421025363

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1759942482929031700

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item