Αποζημιώσεις εννέα χρόνια μετά σε πλημμυροπαθείς της Σούρπης

Εννέα ολόκληρα χρόνια μετά τις πλημμύρες που κατέστρεψαν τις περιουσίες τους, κτηνοτρόφοι και κάτοικοι της Σούρπης αναμένεται επιτέλου...


Εννέα ολόκληρα χρόνια μετά τις πλημμύρες που κατέστρεψαν τις περιουσίες τους, κτηνοτρόφοι και κάτοικοι της Σούρπης αναμένεται επιτέλους να αποζημιωθούν, σε ένα ποσοστό όμως, μόλις 30% της πραγματικής ζημιάς που υπέστησαν.
Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, εγκρίθηκε ένα χρηματικό ποσό αποζημίωσης από το 2009 για τους πλημμυροπαθείς της Δημοτικής Ενότητας Σούρπης Αλμυρού. Όπως είπε, έχει αναγνωριστεί ένα ποσό που τους αναλογεί, από τα οποία θα λάβουν ποσοστό 30% εφόσον προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά.
«Ήδη τους έχω ενημερώσει να έρθουν στην Περιφερειακή Ενότητα, να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν και να σταλούν στο υπουργείο», τόνισε.
Το ποσό που εγκρίθηκε είναι 263.000 € και αφορά 24 ιδιώτες που έπαθαν ζημιές κυρίως σε κτηνοτροφικές μονάδες, επιχειρήσεις και σπίτια, λόγω πλημμυρών που είχαν σημειωθεί στην περιοχή.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4694432038751534070

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item