Μιχ. Μιτζικός: Στα τοπικά συμβούλια ο τομέας της άρδευσης

Επανέρχεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ», Μιχ. Μιτζικός  στην πάγια θέση του για άμεση μεταφορά του τομέα άρδε...Επανέρχεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ», Μιχ. Μιτζικός  στην πάγια θέση του για άμεση μεταφορά του τομέα άρδευσης από την ΔΕΥΑΜΒ  στον Δήμο και συγκεκριμένα στα τοπικά Συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων.
Από το 2014 έως και σήμερα η «Δύναμη Βόλου» έχει ξεκάθαρη θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, θεωρώντας πως οι Τοπικές Κοινότητες μπορούν να διαχειριστούν  αποτελεσματικότερα και με φθηνότερο κόστος για τους αγρότες το ζήτημα της άρδευσης.
«Θα πρέπει το τομέας της άρδευσης να μεταφερθεί άμεσα από τη ΔΕΥΑΜΒ  στον Δήμο και  ειδικότερα στα Τοπικά Συμβούλια, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την περιοχή και τις ανάγκες της» επισήμανε ο επικεφαλής της παράταξης Μιχ. Μιτζικός στην ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΑΚΡΟΑΜΑ».

Μάλιστα προτείνει στη δημοτική αρχή να διερευνήσει εάν τα Τοπικά Συμβούλια  είναι διατεθειμένα να αναλάβουν τον τομέα της  άρδευσης και σε μια τέτοια περίπτωση να τους παραχωρηθεί άμεσα η συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Related

ΒΟΛΟΣ 3686057458080805452

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item