Εργατικό Κέντρο Βόλου: Σουρεαλισμός κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μνημονιακή σας μετάλλαξη

Ευθείες βολές εναντίον του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει:   ...


Ευθείες βολές εναντίον του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει:

  Αν δεν επρόκειτο –που είναι και το προφανέστερο– για μια τραγική αυτοκαταναγκαστική «διαπίστευση», επί τη αυριανή ελεύσει της κας Αχτσιόγλου στον Βόλο, τότε η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΕΚΒ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένας μάλλον …περίεργος δοκιμιακός λόγος περί «σουρεαλισμού».
  Και ναι μεν, ως ένα βαθμό, δικαιολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ να αναζητεί τόσον αγωνιωδώς την ιδεολογική και πολιτική του ταυτότητα, θεωρούμε, όμως, πως ματαιοπονεί μάλλον, επιχειρώντας να το πετύχει παντρεύοντας τις ψυχαναλυτικές θεωρίες του Φρόυντ με τα πολιτικά ιδεώδη του Μαρξισμού!
  Και καθώς τίποτε από τα δυό αυτά δεν μπορούν, πια, να αιτιολογήσουν και (πολύ περισσότερο) ν’ αναστρέψουν την βαθειά κρίση ταυτότητας που περνάει, μετά την άθλια κυβερνητική σύμπλευση με τους δανειστές, θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να αντιληφθεί, τουλάχιστον, τι είναι «σουρεαλισμός».

1.      Σουρεαλισμός, λοιπόν, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η μνημονιακή σας μετάλλαξη να θέλετε να ηχεί στ’ αυτιά της βάναυσα κακοποιημένης Κοινωνίας ως αγωνιστικός σας κλαυσίγελως!
2.      Σουρεαλισμός είναι οι υπογραφές σας κάτω από τα Μνημόνια να επιχειρείτε να συγκριθούν με τον «γραφικό χαρακτήρα του Λένιν»!
3.      Σουρεαλισμός είναι το πολιτικό θράσος σας και την φριχτή σας αναλγησία να αποτολμάτε να την «πλασάρετε» στην εξοργισμένη Ελληνική Κοινωνία ως «50ο Ψαλμό του Δαβίδ»!

 Ούτε το εξομολογητήριο ύφος σας, όμως, ούτε το σωτηριολογικό σας αφήγημα πείθουν τον κόσμο, που μετατρέψατε σε μνημονιακά σφάγια!
(Και αυτά παρακαλούμε να τα διαβιβάσετε, αύριο, στην κομματική φιέστα σας με την κα Αχτσιόγλου).
 Την επόμενη, δε φορά, που θα ξαναέχετε την φλογερή «έμπνευση» να καλέσετε τον κόσμο στις αγωνιστικές Πλατείες, στις δικές μας τουλάχιστον συγκεντρώσεις, ας έχετε κατά νου ότι ένας «πίδακας» κοινωνικού χλευασμού κάπου εκεί …δίπλα θα αναβλύζει!
Οι εργαζόμενοι έχουν υπεραρκετούς τους λόγους για να μην σας παίρνουν στα σοβαρά.

Related

ΒΟΛΟΣ 7917717693260214452

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item