Ντέρμπι Δαναλάτου - Μαμούρη στις σημερινές πρυτανικές εκλογές στο Π.Θ.

Τετρακόσια μέλη ΔΕΠ και διοικητικοί υπάλληλοι πρόκειται να προσέλθουν στις κάλπες σήμερα για την εκλογή νέου πρύτανη και αντιπρυτάνεων σ...


Τετρακόσια μέλη ΔΕΠ και διοικητικοί υπάλληλοι πρόκειται να προσέλθουν στις κάλπες σήμερα για την εκλογή νέου πρύτανη και αντιπρυτάνεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Υποψήφιοι πρυτάνεις είναι οι κ.κ. Ζήσης Μαμούρης και Νίκος Δαναλάτος, ενώ τις τέσσερις θέσεις των αναπληρωτών πρύτανη οι: Ιωάννα Λαλιώτου από το ΙΑΚΑ (Βόλος), Στέφανος Παρασκευόπουλος από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής (Βόλος), Ευτυχία Καψαλάκη από το Τμήμα Ιατρικής (Λάρισα), Βασίλης Κανακούδης από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (Βόλος), Δημήτρης Λεωνίδας από το Τμήμα Βιοχημείας (Λάρισα), Ιωάννης Θεοδωράκης από το ΤΕΦΑΑ (Τρίκαλα) και Χαράλαμπος Μπιλίνης από το Τμήμα Κτηνιατρικής (Καρδίτσα).
Για τις ανάγκες διεξαγωγής των εκλογών έχει οριστεί πενταμελής εφορευτική επιτροπή, η οποία προχώρησε στον ορισμό δύο υπο-επιτροπών, στον Βόλο και στη Λάρισα, όπου θα στηθούν κάλπες.
Στον Βόλο οι κάλπες θα στηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πρυτανικού Συμβουλίου (κτίριο Παπαστράτου, 4ος όροφος) και εκεί θα προσέρχονται μέλη ΔΕΠ και διοικητικοί των τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον Βόλο και τη Λαμία.
Στη Λάρισα οι κάλπες θα στηθούν στην Κοσμητεία της Ιατρικής Σχολής κι εκεί θα προσέρχονται προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέλη ΔΕΠ και διοικητικοί από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα.
Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένεται να ανακοινωθούν απόψε αργά το βράδυ.

Related

Sticky 8928625592585403036

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item