Ε.Κ. Βόλου και τοπικοί Κοινωνικοί Φορείς συμμετέχουν μαζικά στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης

  Αντιδρώντας στις ασκούμενες πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας και της υπερφορολόγησης, αλλά και με στόχο να συμβάλουμε θετικά στ...


  Αντιδρώντας στις ασκούμενες πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας και της υπερφορολόγησης, αλλά και με στόχο να συμβάλουμε θετικά στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου προχωρά σε κοινή δράση και με τους άλλους Κοινωνικούς Φορείς της περιοχής μας. 
   "Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Μαΐου, συμμετέχουμε ενιαία και μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο συμμετοχής στην «Κοινωνική Συμμαχία», το διευρυμένο κοινό μέτωπο που δημιουργήθηκε, με άλλους αντιπροσωπευτικούς κοινωνικούς Φορείς, κατά των πολιτικών λιτότητας.
   Προς τον σκοπό αυτόν, χθες πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΒ σύσκεψη, με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, της ΟΕΒΕΜ, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, του ΤΕΕ Μαγνησίας και του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, η οποία και θα επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη για την οριστικοποίηση της μορφής δράσης μας.

  Το ΕΚΒ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να υπάρξει μαζική και ενωτική συμμετοχή στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης."

Related

ΒΟΛΟΣ 5979411624511016388

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item