Το ΚΚΕ για τη σύσταση της Επιτροπής Κοινωνικού Ελέγχου για την καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ

Συνεχίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η επιχείρηση αποπροσανατολισμού και εμπαιγμού των λαϊκών οικογενειών του Βόλου, με τη σύστα...


Συνεχίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η επιχείρηση αποπροσανατολισμού και εμπαιγμού των λαϊκών οικογενειών του Βόλου, με τη σύσταση της λεγόμενης «Επιτροπής Κοινωνικού Ελέγχου» για την ΑΓΕΤ. Και αυτό μόλις λίγες μέρες αφότου χιλιάδες κόσμου με τα σωματεία τους και τους φορείς διατράνωσαν την κάθετη αντίθεσή τους στην καύση RDF – SRF και PET KOK στην ΑΓΕΤ, όπως και στη παραγωγή των καρκινογόνων καυσίμων στο Βόλο και στη Θεσσαλία.
Η Επιτροπή Κοινωνικού Ελέγχου συστήνεται από το ΥΠΕΚΑ για να νομιμοποιήσει την καρκινογόνα καύση σκουπιδιών. Αποτελεί κοροϊδία το όλο εγχείρημα, γιατί η όποια επιτροπή και οι όποιοι έλεγχοι θα γίνονται με βάση τα όρια που έχουν καθοριστεί από την Ε.Ε, και τις ελληνικές κυβερνήσεις και τους κατάπτυστους όρους με τους οποίους οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν αδειοδοτήσει την ΑΓΕΤ. Όρια και όρους που έχουν θεσπιστεί για την κερδοφορία του κεφαλαίου και της ΑΓΕΤ και καταδικάζουν την πόλη του Βόλου σε αποτεφρωτήρα επικίνδυνων και καρκινογόνων υλικών από όλη την Ε.Ε.
Η συγκεκριμένη επιτροπή μόνο κοινωνικό έλεγχο δεν θα εφαρμόζει. Η κυβέρνηση κοροϊδεύει με τον τίτλο, κρύβει ότι κοινωνικός έλεγχος με καπιταλιστική ιδιοκτησία και οικονομία είναι κούφια φράση. Χρησιμοποιεί τον τίτλο για να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους με τη συμμετοχή τους στην εφαρμογή των κατάπτυστων αδειοδοτήσεων, της αντιλαϊκής νομοθεσίας και των κατευθύνσεων Ε.Ε. και κυβερνήσεων στο ζήτημα των σκουπιδιών. Αυτό θα κάνει η συγκεκριμένη επιτροπή και σε αυτή την κατεύθυνση η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει τους διάφορους «πρόθυμους» φορείς που θα πάρουν μέρος.
Καλούμε τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής να συνεχίσουν τον αγώνα. Να μην πέσουν στις παγίδες που στήνει η κυβέρνηση. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού! Με οργάνωση και ξεσηκωμό μπορούμε να αντεπιτεθούμε.

Related

ΒΟΛΟΣ 5610072498496899322

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item