Ανακοίνωση νέου γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου από τη Νίκη Βόλου

Ο Γ.Σ.Β."H NIKH" λαμβάνοντας υπόψιν τις επιταγές των καιρών, την αγάπη για το ποδόσφαιρο, αλλά και την έντονη επιθυμία του ...Ο Γ.Σ.Β."H NIKH" λαμβάνοντας υπόψιν τις επιταγές των καιρών, την αγάπη για το ποδόσφαιρο, αλλά και την έντονη επιθυμία του γυναικείου φύλου  της Μαγνησίας, για ενασχόληση με το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, αποφάσισε την ίδρυση Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τον πολυπληθή γυναικείο πληθυσμό που ενδιαφέρεται για το άθλημα .
Ήδη, εδώ και ένα μήνα άρχισε να λειτουργεί στην Ακαδημία της Νίκης Βόλου  νέο τμήμα αποκλειστικά Γυναικείου Ποδοσφαίρου όπου ο αριθμός των κοριτσιών έχει ξεπεράσει τα 30 και διαρκώς αυξάνεται!
Στη φάση αυτή τα κορίτσια διδάσκονται εντελώς δωρεάν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους εξειδικευμένους προπονητές του Συλλόγου, και την εποπτεία  του κ.Fangio Buyse.
Προπονητής της υπό ίδρυση γυναικείας ομάδας θα είναι ο κ.Παρασκευαΐδης Γιώργος και ο  πολύπειρος στο γυναικείο ποδόσφαιρο κ.Κατσαμόρας Θεόδωρος που θα αναλάβει το Γυναικείο Τμήμα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου... 

Συγκεκριμένα αυτή την εποχή γίνεται ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλα τα κορίτσια της Μαγνησίας να πλαισιώσουν τις τάξεις της Ομάδας, όπου μετά από αξιολόγηση θα πλαισιώσουν το αγωνιστικό τμήμα και το τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924!!

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3958050302825635075

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item