ΕΠΑΜ: Φρισαϊκή η παρουσία Μεικόπουλου, Χρυσοβελώνη, Σταμπουλή στο συλλαλητήριο

Από το ΕΠΑΜ Μαγνησίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Η Περιφέρεια Μαγνησίας του ΕΠΑΜ συγχαίρει τον Βολιώτικο λαό για την εντυπωσιακή...


Από το ΕΠΑΜ Μαγνησίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Η Περιφέρεια Μαγνησίας του ΕΠΑΜ συγχαίρει τον Βολιώτικο λαό για την εντυπωσιακή του παρουσία στο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών το Σάββατο 05 Μαίου 2018. 
Η επιτυχία του συλλαλητηρίου οφείλεται στις άοκνες, πολύμηνες προσπάθειες της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, η οποία και αξίζει το χειροκρότημα όλων των Βολιωτών για τις δράσεις της. Το ΕΠΑΜ από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια της Επιτροπής με την ενεργό συμμετοχή μελών του σε αυτήν και όχι μόνο.
Χιλιάδες Βολιώτες, με μπροστάρηδες τους νέους, κατακλύσαμε την πλατεία Ελευθερίας και τους γύρω δρόμους για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στην ζωή. Στην ζωή μας που κινδυνεύει από την εγκληματική απόφαση της «Ελληνικής» «κυβέρνησης», μετά από εντολή της συμμορίας της «Ευρωπαϊκής» «Ένωσης» να χορηγήσει την κατάπτυστη άδεια καύσης σκουπιδιών στην πολυεθνική ΑΓΕΤ (LAFARGE). 
Θλιβερή εξαίρεση αποτέλεσε η απαράδεκτη, φαρισαϊκή, παρουσία στελεχών της «κυβέρνησης» (Μεικόπουλος, Χρυσοβελώνη, Σταμπουλής και άλλοι), τους οποίους βαρύνει η ευθύνη της αδειοδότησης για την καύση σκουπιδιών, όπως και τα λοιπά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και παρακλάδια αυτών) που αποδέχονται και στηρίζουν ακόμη τις εγκληματικές επιλογές της Ε.Ε και το «πάση θυσία ευρώ».

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το συλλαλητήριο θα αποτελέσει την απαρχή ενός διαρκούς αγώνα για την απαλλαγή του Βόλου από όλα τα σκουπίδια που μολύνουν την πανέμορφη πόλη μας.

Related

ΒΟΛΟΣ 6432106831552331206

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item