Στον Βόλο ο Υφυπουργός Παιδείας

Στον Βόλο αναμένεται αύριο Πέμπτη ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμ...


Στον Βόλο αναμένεται αύριο Πέμπτη ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γ. Μουστάκα, για διήμερη επίσκεψη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
Πέμπτη 10-5-2018
10:30: Επίσκεψη Υφυπουργού Δ. Μπαξεβανάκη και Προϊστάμενου Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Γ. Μουστάκα, στο συγκρότημα του τέως Πολυκλαδικού και σύσκεψη με τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Υπευθύνους Τομέων και Ειδικοτήτων, συλλόγους διδασκόντων, εκπροσώπους των συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων και τριμελείς επιτροπές των τμημάτων των τεσσάρων σχολείων του συγκροτήματος (2ο ΓΕ.Λ. Ν.Ιωνίας, 2ο ΕΠΑ.Λ. Ν.Ιωνίας, 1ο Ε.Κ. Βόλου, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο).
-Περιήγηση στα Εργαστήρια των Σχολείων, συνομιλία με εκπαιδευτικούς.
12.00: Στο χώρο του συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού.
Συνάντηση με τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Υπευθύνους Τομέων και Ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Λ.
19.00: Εγκαίνια της Έκθεσης των ΕΠΑ.Λ. στην παραλία του Βόλου
• Κήρυξη της έναρξης και προσφώνηση του Υφυπουργού κ. Μπαξεβανάκη από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Αναστασοπούλου.
• Χαιρετισμός και προσφώνηση από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κολυνδρίνη.
• Χαιρετισμός και προσφώνηση από τον Διευθυντή Δ.Δ.Ε Μαγνησίας κ. Σαβελίδη.
• Κεντρική ομιλία του Διευθυντή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, κ. Μουστάκα.
• Επίσημος χαιρετισμός του Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη και εγκαινιασμός της Έκθεσης από τον ίδιο.
Παρασκευή 11-5-2018
09.00: Στον χώρο της Δ.Δ.Ε Μαγνησίας
Συναντήσεις Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη, και Προϊστάμενου Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, κ. Μουστάκα με: Διευθυντή Δ.Δ.Ε Μαγνησίας, κ. Σαβελίδη, Διευθυντή Δ.Π.Ε Μαγνησίας, κ. Πολύζο, Πρόεδρο Ενώσεως Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κουτσερή, Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δετεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Εκπροσώπους της Ε.Λ.Μ.Ε και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και δήμαρχο Σκιάθου κ. Πρεβεζάνο.
12.00: -Συνάντηση Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη, και Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, κ. Μουστάκα, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού, με τους Διευθυντές, Εκπαιδευτικούς, Γονείς και Μαθητές του ΕΠΑ.Λ, Ε.Κ. και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλμυρού. Ενημέρωση από τον Υφυπουργό για την Εκπαιδευτική Πολιτική και από τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.
-Ξενάγηση στα Εργαστήρια του Ε.Κ. Αλμυρού και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλμυρού.

Related

ΒΟΛΟΣ 9014214081813012839

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item