Μιτζικός: Να συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα για την ύπαρξη της ΑΓΕΤ

Ξεκάθαρο "όχι" στην καύση RDF είπε ο Μιχάλης Μιτζικός, επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Βόλου" στο δημοτικό συμβούλι...


Ξεκάθαρο "όχι" στην καύση RDF είπε ο Μιχάλης Μιτζικός, επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Βόλου" στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA.
Ερωτηθείς για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα με την ΑΓΕΤ, ο κ. Μιτζικός άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ισχυριζόμενος ότι πρέπει να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις, ακόμα κι αν περιλαμβάνονται σε αυτές, ακραίες περιπτώσεις.
Μάλιστα πρότεινε τη σύγκληση ενός διευρυμένου συμβουλίου, που θα περιλαμβάνει το Περιφερειακό συμβούλιο και το Δημοτικό συμβούλιο Βόλου ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα.
Αναφορικά με τη λειτουργία εργοστασίου παραγωγής SRF από τον Δήμο Βόλου, ο κ. Μιτζικός πρότεινε να υπάρξει συνενοήση με τους γειτονικούς νομούς της Θεσσαλίας, προκειμένου να αποφασίσουμε συνολικά και που θα γίνει και ποιες ανάγκες θα εξυπηρετεί ώστε να είναι και οικονομικά βιώσιμο.
Τέλος στη συνέντευξή του ο κ. Μιτζικός τόνισε ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση του Αχιλλέα Μπέου για την λύση και εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ και την απορρόφησή της από τον Δήμο Βόλου, εφόσον αυτή η πρόταση είναι σοβαρή και κοστολογημένη.

Related

Sticky 5089057351555286245

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item