Τούρκος που απελάθηκε: Μου φέρθηκαν σα να ήμουν μουσαφίρης

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο 38χρονος Τούρκος οδηγός εκσκαφέα, ο οποίος παραδόθηκε το Σάββατο στις τουρκικές αρχές, σε εκτέλεση του διο...


Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο 38χρονος Τούρκος οδηγός εκσκαφέα, ο οποίος παραδόθηκε το Σάββατο στις τουρκικές αρχές, σε εκτέλεση του διοικητικού μέτρου της απέλασης, μετά τη σύλληψή του στις Καστανιές του Έβρου για είσοδο στο ελληνικό έδαφος με το μηχάνημα που χειριζόταν.
Ο 38χρονος Τούρκος χειριστής μηχανήματος από την Αδριανούπολη, παραιτήθηκε από τα ένδικα μέσα που αφορούν στην διοικητική ποινή που του επεβλήθη, γι αυτό προχώρησε κανονικά η διαδικασία της απέλασής του.
Στις 15:30 ο οδηγός του εκσκαφέα οδηγήθηκε με τζιπ της Αστυνομίας στο φυλάκιο του τελωνείου στις Καστανιές, όπου παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές.
«Εξαιτίας ενός λάθους πέρασα στην περιοχή τους. Πήγα εκεί και με υποδέχθηκαν καλά, όπως σε μουσαφίρη. Τόσο η ελληνική δικαιοσύνη όσο και το δικαστήριο κατάλαβαν ότι έχω δίκιο. Επειδή εγώ δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι χωρίς άδεια. Γι’ αυτό το λόγο και με συγχώρησαν. Πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ακόμα και αν δεν είναι ξενοδοχείο (εννοεί το κρατητήριο) πραγματικά από την αστυνομία και όλοι μου συμπεριφέρθηκαν καλά. Μου έφεραν και το φαγητό μου», δήλωσε ο ίδιος αμέσως μετά την απέλασή.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 4299209557342274402

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item